FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Očima fanouška

Jeden ze znojemských fanoušků nám poslal své subjektivní hodnocení našich hráčů v zápase s Třincem. Nejedná se o oficiální hodnocení hráčů, ale o názor jednoho z vás, fandů.

 
 
 
Šustr – 6,5

Třinecká ofenzíva Martina příliš neprověřila, ovšem svoji práci si dneska odvedl. V utkání působil velmi klidně, vyrovnaně a konečně se mu doma začaly dařit výkopy. Solidní výkon.

Coufal, Trnovec – 6

Zhodnotím je oba společně. Na jejich hře byla vidět evidentní nesehranost,. Občas si komplikovali život nepřesnými odkopy, příliš velkou jistotou před bránou neoplývali, ale pokaždé byl alespoň jeden ze stoperů v pravý čas na pravém místě. Myslím, že o stoperské dvojici v příštích zápasech je jasno.

Švarc – 7

Z KP do druhé ligy? Proč ne. V prvních minutách se ještě rozkoukával, poté to ovšem byl starý dobrý Roman. Souboje ve vzduchu příliš absolvovat nemusel, ale pokud už jo, tak tento úkol splnil na jedničku. Na zemi byl také téměř bezchybný. Svým autem založil akci, po které padla druhá znojemská branka. Roman dneska zabojoval a ukázal, že má mnohem více než na KP. Ovšem jestli dostane šanci i v dalším zápase, to už je otázka pro trenéry.

Hříbek – 7

Typický výkon. V obraně byl bezchybný, chvílemi se snažil podporovat útok. Na konci první půle měl šanci otevřít skóre, ale tísněný protihráči vysoko přestřelil. Stejně jako u Švarce se přes Romanovu stranu dostávali třinečtí hráči jen sporadicky.

Hnaníček – 8

Po dvou domácích kritikách na Pepu z mé strany musím dneska udělat úplný opak a vyzvednout tohoto borce do výšin. Jeho výkon se mi hodně líbil, zastavoval útoky soupeře, dopředu byl také velmi platný, vyhrál velké množství soubojů a plnil tu nepoctivou práci, která není příliš vidět. Ve druhé půli jsem ho pozorně pozoroval a pokud šel do souboje okolo středu hřiště, vyšel z něj snad pokaždé vítězně. Klobouk dolů.

Lukáš – 7,5

Dumbo měl velmi rozpačitý začátek. Za prvních patnáct minut snad ani jednou pořádně nenahrál, při vracení dozadu měl také problémy. Poté se ovšem dostal do toho správného tempa a do poločasu byl u dvou tří nebezpečných šancí Znojma. Do druhé poloviny zápasu nastoupil jako většina znojemských hráčů zcela vyměněný. Pomohla mu k tomu i branka na začátku, poté běhal po lajně, rozdal množství přesných přihrávek, znamenal pro hostující obranu velké nebezpečí. Jeden z mála znojemských odchovanců začíná čím dál více ukazovat svoje kvality.

Nepožitek – 7,5

Velmi pracovitý a týmový výkon. Náročným okem diváka možná nebyl v zápase tolik vidět jako někteří jeho spoluhráči, ale byl u všech důležitých akcí znojemského celku. Po faulu na Krhúta ve vápně nejprve s přehledem proměnil pokutový kop, o pár minutek později krásně našel Lukáše, který neměl sebemenší problém zakončit.

Lacko – 6

Pro mě opětovné zklamání. Možná chci pořád jeho výkony srovnávat se zápasem proti Spartě, kdy zahrál fantasticky, ale od tvořivého záložníka bych očekával mnohem více. Nerozdal dostatečné množství kvalitních přihrávek, nepodařilo se mu hru zklidnit. Chvílemi měl světlé momenty, ale toto utkání patřil k nejslabším hráčům znojemského celku.

Krajičič – 7

Domagoj zahrál prvních třicet minut zápasu k skvěle. Plnil si skvěle jak defenzivní úkoly, tak i směrem dopředu byl velice platným hráčem. Chorvat se poté trochu vytratil, ale i tak si nadále odváděl svou práci. V dnešním zápase byly opětovně viděny jeho parádní přímé kopy, při kterých měla obrana Třince velké problémy. Brankou to sice dneska neskončilo, ovšem brankář musel dvakrát vytáhnout míč na roh.

Krhut – 7

Domino zase ukázal tvář neuvěřitelného bojovníka, který na hřišti zanechá všechno. Kolik on toho za zápas naběhá je pozoruhodné. Neustále napadal soupeřovy obránce, napadal i hostujícího brankáře, který měl občas namále. I když se v první půli k míči moc nedostal, ve druhé si to vynahradil. Po faulu na jeho osobu se pískala penalta, po které Nepožitek poslal domácí tým do vedení.

Zifčák – Naskočil do zápasu na posledních 12 minut a i díky opatrnější hře Znojma v závěru příliš vidět nebyl.

Šplíchal, Podzemský – nehodnoceni

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies