FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přímý souboj o udržení ve Šluknovském výběžku

Přímý souboj o udržení ve Šluknovském výběžku Duel třináctého se čtrnáctým - to je realita střetnutí 23.kola mezi dvěma nováčky 2.ligy - SK Slovan Varnsdorf a 1.SC Znojmo. Pojďme si přečíst pár slov k tomuto zápasu:

 
 
 

Na podzim dopadl tento souboj ve prospěch fotbalistů z města o 16 tisících obyvatelích, když se jim podařilo vstřelit branku ze začátku zápasu z penalty a jelikož už se další branka nekonala, zvítězili 1:0. Ostatně na podzim se našemu soupeři velmi dařilo - jako nováček soutěže, který postoupil až ze 6.místa ČFL, kde dlouhá léta působil - získal plných 21 bodů.

Zato na jaře se v sedmi duelech radoval z pouhopouhých 5 bodů, když na výhru v minulém kole doma s Karvinou čekal šest jarních zápasů. na druhou stranu je potřeba říct, že především na vlastním hřišti získává Slovan Varnsdorf většinu bodů. Z celkových 26 bodů (stejně jako náš tým) jich plných 19 získal doma, tedy o tři body více než náš celek na vlastním pažitu.

Na domácí zápasy našeho soupeře chodí často i více jak tisíc diváků, kteří před týdnem viděli výhru 2:0 nad Karvinou. Dosáhla ji tato sestava: Porcal - Ježdík, Pimpara, Stehlík, Hozda - Rudnytskyy, Procházka D. (79. Jakobovský), Breite, Kotiš - Jordák (73. Čemba), Chod (85. Procházka J.). Je jasné, že podle otřepaného pravidla nebude odlišná od našeho střetnutí, jistotou je ovšem absence špílmachra D.Procházky, který bude mít pro náš duel stop. neboť uviděl s Karvinou svou 4.ŽK v sezoně. Trenérem Slovanu Varnsdorf je trenér Aleš Křeček, který je dlouhodobě spojován s Třebíčí a jeden čas dokonce vedl reprezentační šestnáctku. Utkání s Karvinou zhodnotil mimo jiné takto: "Pro nás to byl důležitý, ale o to těžší zápas. Soupeř má dostatek bodů, mohl hrát v klidu. Naopak my jsme byli v nepříjemné situaci, kluci si příliš nevěřili. O našem vítězství rozhodl první poločas. Nejprve se krásně prosadil Hozda, důležitou branku těsně před poločasem vstřelil Pavlo Rudnytskyy. Karviná začala hrát od 46. minuty prakticky na tři útočníky, druhý poločas byla lepší a spálila jednu stoprocentní šanci. My jsme hrozili z brejků a jednou jsme nastřelili tyč. S výsledkem jsme spokojeni. Příští týden to musíme potvrdit a zvítězit doma se Znojmem.“

Náš trenér Bohumil Smrček nemůže najisto počítat s Radomírem Trnovcem, který v posledním našem vítězném duelu s Vlašimí také uviděl 4.ŽK v ročníku a má stop na 1 zápas.

Náš tým má za poslední čtyři duely několik předností. Jednak jsme tři z nich vyhráli a v jednom remizovali a také jsme ani v jednom z nich neobdrželi branku - čili neprůstřelnost našeho celku trvá více jak 6 hodin!!

Je jasné, že v boji o záchranu potřebujeme každý bod a každý bod ze hřiště soupeře je o to cennější, ale snad vzhledem k naší podzimní vzájemné prohře a tudíž boji o "6 bodů" bychom o to více potřebovali na severu Čech vyhrát, aby kritérium o vzájemných zápasech se Slovanem Varnsdorf mohlo spíše rozhodovat v náš prospěch, pokud by to bylo potřeba.

Zápas začíná v neděli 24.dubna od 15:00 a vy jej můžete sledovat v podrobném onlajnu na www.onlajny.cz - přímá cesta je na našem webu na hlavní stránce (a ti z vás, co používáte IE dokonce bliká:))

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies