FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost důležitý zápas zvládl. Doma porazil Karvinou B

Starší dorost důležitý zápas zvládl. Doma porazil Karvinou B Z n o j m o - Starší dorostenci byli před utkáním s Karvinou B ve svízelné situaci. V tabulce se nacházeli na čtrnácté pozici a potřebovali nutně bodovat. To se v domácím zápase povedlo. Hosté sice našim mladíkům zatápěli, ale nedokázali využít hned několik velkých šancí. Svěřenci trenéra Bečky naopak dokázali v první půli dvě možnosti využít a náskok udrželi až do konce utkání.

 
 
11. (Čafka), sobota 14.10.2017
1.SC Znojmo FK - MFK Karviná B  2:0  (2:0)
Branky: 21. Pacula, 42. V. Švarc
ŽK: 67. Moravec, 90. Koukal (oba Znojmo)
ČK: 85. Moravec (Znojmo)
Rozhodčí: Hovorka - Večeřa, Chaloupka
1.SC Znojmo FK: Koukal - Koch, Herman, Pacula, Svoboda - Kaššai (46. Kratochvíl), Křivánek (90. Daniel), Moravec (c), V. Švarc (86. Merhaut) - Dolejší (69. Sysel), Martinek (80. Kochan)
MFK Karviná B: Kunz - Pisarek, Věčorek, Šlachta (70. Buzek), Cieslawski, Mader, Wala (65. Szotkowski), Noga, Ratica (79. Giľák), Navrátil, Bielan (c) (65. Streit)

Komentář k zápasu

Co se týče skóre, vše podstatné se událo v první půli. Ve 21. minutě jsme se dostali do vedení, když se trefil Patrik Pacula. Dostal se k odraženému míči, všichni čekali tvrdou střelu, ale znojemský stoper sáhl k technickému pokusu a trefil se z pětadvaceti metrů náramně. Karviná však měla několikrát velmi blízko k vyrovnání. Hosté ovšem nedokázali skórovat ani z velkých šancí. Buď selhali v koncovce a nebo narazili na brankáře Koukala.

Potvrdilo se také otřepané pravidlo - nedáš, dostaneš. Ve 42. minutě rozjel krásnou akci Moravec a na jejím konci byl úspěšný zakončovatel Vojta Švarc. Oslavil tak nejen své osmnácté narozeniny, ale výrazně týmu gólem do šatny pomohl.

V druhém poločasu už se skóre neměnilo. Dokázali jsme tak vybojovat velice důležité tři body a v tabulce se posunuli před dvěma zápasy venku na desátou pozici. Utkání však bohužel nedohrál kapitán Milan Moravec, který musel v 85. minutě po druhé žluté kartě nedobrovolně do sprch.

Ohlasy

Karel Bečka (Znojmo): Odehráli jsme zápas, kdy výsledek je lepší než předvedená hra. V některých momentech jsme měli štěstí, ale to k fotbalu patří. Výsledek jsme ubojovali a za to patří dík celému mužstvu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies