FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
26. (Mar.nám.), sobota 19.5.2018
FC Sparta Brno - 1.SC Znojmo FK  0:1  (0:1)
Branka: 4. Žůrek
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Julínek - Nejezchleb, Hajdík
FC Sparta Brno: Vlček - Dvořák, Kříž, Klanica (41. Fried), Adámek (41. Polák), Schulz (22. Durek), Štastný (c), Chasák, Muselík, Gashi, Bařinka (50. Ryšánek)
1.SC Znojmo FK: Polepil - Mrňa, Tumurbaatar, Vašina (c), Žůrek - Morong - Dvořáček, Stix, Vaníček (65. Janík) - Růžička, Škuta (73. Pavlačka)

Ohlasy

František Havlík (Znojmo): Hodnocení tohoto utkání rozdělím na dvě části. Po té fotbalové jsme předvedli kvalitu pouze v prvním poločase. V tom druhém jsme hráli většinu času bez míče. Nedokázali jsme totiž udržet míč, kombinovat, chyběla mezihra. Proto jsme se dostávali pod tlak. Tady jsme ale předvedli charakter, morálku, nasazení, ochotu podstupovat souboje, a to je druhá část výkonu týmu - byla vidět touha po vítězství. Ta nakonec rozhodla o tom, že kluci dovedli zápas do vítězného konce. Chci vyzdvihnout výkon Adama Polepila, který chytal s naprostou jistotou a tým několikrát podržel. Naopak je pro mě zklamáním výkon a přístup k utkání od Škuty, který týmu musí pomoci daleko více, jak v ofenzivní, tak v defenzivní části hry.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies