FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
7. (Hlučín), pátek 1.5.2015
FC Hlučín - 1.SC Znojmo FK  1:0  (1:0)
Branka: Martiník
Rozhodčí: Šimeček - Šamárek, Višňovský
ŽK: Meier (Hlučín)
FC Hlučín: Golich - Smaženka, Slovák, Lambert, Hetto - Martiník (65. Blokscha, Meier, Bílý, Tomáš - Myšák, Kubík (78. Horejsek)
1.SC Znojmo FK: Valenta - Novotný, Křivánek, Burda, Koch - Novák (60. Bauer), Moravec, Jaroš, Škarka - Švarc, Sysel

Ohlasy

Martin Rozhon: Zápas rozhodla povedená akce, kdy po křídle dobře kombinovali Tomáš s Hettem a po centru druhého jmenovaného hlavou rozhodl Martiník. Soupeř si nevypracoval žádnou vyloženou šanci, naopak z brejků jsme mohli přidat další branky.

Miroslav Paul: Hrálo se na umělé trávě, která měla minimální rozměry. Fotbal v tomto utkání plakal. V zápase jsme neviděli ani z jedné strany souvislejší kombinační pasáž, dvě přihrávky po sobě byly vyjmečnou záležitostí. Bylo to o soubojích a chybách. Jednu naši chybu soupeř využil a vyhrál, my jsme chyby domácích nepotrestali. Mrzí mě přístup většiny hráčů, kteří se jeli v tento sváteční den spíše projet autobusem do Hlučína než bojovat o vítěství. Po celkem dobrém vstupu do soutěže musíme spadnout rychle na zem a začít opět s poctivým fotbalem, který nám přinášel body a hlavně hru, na kterou se dalo dívat.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies