FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
9. (Holice), neděle 17.5.2015
1. HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK  2:1  (0:0)
Branky: Vinter, Vaculík - Švarc
Rozhodčí: Žvátora - Páral, Kološ
ŽK: Valenta, Burda (oba Znojmo)
1. HFK Olomouc: Zatloukal - Smyčka, Přenosil, Kročil, Elsner - Vinter, Henkl (75. Stoklasa), Doseděl (41. Chlapík), Koupil - Hrůzek (63. Král), Raab (41. Vaculík)
1.SC Znojmo FK: Valenta - Sivera, Křivánek, Moravec, Koch - Chaloupka, Burda, Jaroš, Novotný - Švarc, Bauer

Ohlasy

Vlastimil Palička: Po sérii tří utkání s nejsilnějšími soupeři jsme chtěli tentokrát na hřišti v Hodolanech se Znojmem získat tři body. To se nám podařilo, ale první poločas jsme hráli hodně nepřesně, bez potřebného pohybu a klidu na míči. Druhý poločas už byl z naší strany lepší a vyjádřili jsme to dvěma brankami. Zlepšili se všichni, ale pochválit musím především Vaculíka, který nastoupil do druhého poločasu a první branku vypracoval a druhou vstřelil minutu po soupeřově vyrovnání na 1:1 sám.

Miroslav Paul: Prohráváme si utkání sami individuálními chybami. V utkání jsme nebyli horším týmem. Už v první půli jsme měli dvě vyložené šance, ale neproměnili jsme a soupeř nás za to zkraje druhé půle potrestal. Poté jsme nedali další obrovskou šanci. Po vyrovnání jsem cítil, že si z utkáni odvezeme alespoň bod, i když jsme měli více ze hry a mohli jsme i vyhrát. Ovšem opak byl pravdou, po další hrubici jsme inkasovali a zbyly nám jen oči pro pláč. Jedná se o další zápas prohraný o jedinou branku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies