FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
3. (Čafka), neděle 23.8.2015
1.SC Znojmo FK - MFK Karviná  1:5  (0:2)
Branky: Valenta z penalty - Borkala 2, Macko, Kvapil, Pokorný
Rozhodčí: Sedláček - Vajdík, Petrucha
ŽK: Lipták, Motyčka, Kvapil (všichni Karviná)
1.SC Znojmo FK: Koukal - Svoboda (67. Bohdálek), Křivánek, Čech, Novotný - Jaroš, Koch, Novák, Škarka - Švarc, Valenta (71. Procházka)
MFK Karviná: Lipták – Motyčka, Hejda, Cieslawski, Sembol – Borkala, Macko, Feik, Swaczyna (75. Botur) – Kvapil, Hruška (59. Pokorný).

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): Pomalu začínáme rozšiřovat kádr. Bohužel Moravec měl jeden zápas stopku z předchozího utkání. Během týdne nás doplnil Novák a Čech. Hosté měli být opět pro nás těžký soupeř. Tentokrát se projevila nesehranost týmu a po individuálních chybách nás hosté dvakrát do poločasu potrestali. Opět zápas mohlo ovlivnit rozhodnutí hlavního arbitra. Po jednom nedorozumění stopera a brankaře byl náš hráč Valenta faulován hostujícím brankařem mimo vápno, když už míč dostal za obranu a šel by sám ze strany na prázdnou bránu. Sice jsme z místa přestupku kopali přímí kop, ale k údivu všech brankař dostal jen žlutou kartu. Druhý poločas jsme začali víc aktivně a z toho plynuli chyby v hostující defenzivě. V těchto fázích jsme si z minima vytěžili maximum a po přísně nařízeném pokutovém kopu jsme snížili Valentou na 1:2. Čekal se nápor na hostující bránu, ale bohužel místo toho nás hned hosté po rozehrávce usadili a opět zvýšili na rozdíl dvou branek. Největší potíže nám dělal z levé strany hráč č.11, který nachystal svým hráčům levačkou samé lahůdky. Už nám docházeli síly a hosté se ještě prosadili dvakrát. Výsledek nevypadá lichotivě, ale ve hře bylo znát zlepšení i vlivem příchodu hráčů.

Petr Gibala (Karviná): Na jih Moravy jsme jeli opět s cílem vyhrát a pokusit se zase o kousek zlepšit naši kombinační hru a přechodovou fázi. Dařilo se nám to, kluci si vytvořili také dostatek brankových situací. V první půli hráči proměnili jen dvě, po přestávce hned tři. Hra byla podobná po celý zápas, malinko jsme znejistěli jen po snížení domácích z přísné penalty. Naštěstí jsme ihned dali třetí a čtvrtou branku a v závěru i pátou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies