FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
5. (Čafka), neděle 4.9.2016
1.SC Znojmo FK - Městský FK Frýdek-Místek  0:7  (0:3)
Branky: 26., 39. a 60. Procházka, 40. Akriditis Andreas, 44. Pavelka, 70. Bányácski, 78. Dudek
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Julínek - Petko, Lenfeld
1.SC Znojmo FK: Nejedlý - Peřinka (41. Zapletal), Neumann, Pospíšil O., Vespalec - Beno, Daniel, Kohout, Kohoutek (55. Kašpárek), Pospíšil V. - Cabák (41. Buchta)
Městský FK Frýdek-Místek: Hasalík (50. Vavříček) - Koval (60. Strouhal), Bányácski, Šostý, Dudek - Forch, Kubáň (50. Polách), Vrubel (60. Alex Akritidis) - Pavela (50. Chýlek), Andreas Akritidis (41. Míček), Procházka (60. Maceček)

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): Opět stejná písnička. Soupeř v předchozích kolech neztratil ani bod a dala se očekávat těžká defenzíva. Chtěli jsme zavřít obranný blok a vyrážet do rychlých brejků. To se nám dařilo až do půlky první půle, kdy začal řádit Procházka, který v utkání dal 3 branky. Poločas byl sice 0:3, ale nechtěli jsme se vzdát a druhý poločas byl jasný pokyn, hrát zodpovědně a vstřelit rychlou branku. To se však nestalo a naopak ihned po začátku druhé půle to bylo již 0:4. Hostům narostla křídla a už se vlak těžko zastavoval. To co nevycházelo našim hráčům, to se lehce dařilo Severomoravanům. Další zápas se jede do Opavy a to bude další bitva.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies