FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
6. (U koupaliště), sobota 10.9.2016
Slezský fotbalový club Opava - 1.SC Znojmo FK  3:0  (1:0)
Branky: 40. a 70. Katschmarz, 75. Kuča
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Šafrán - Mikeska, Jurajda
Slezský fotbalový club Opava: Rolný - Hartmann, Celta, Návrat, Ščudla - Goněc - Dušek (61. Stuchlík), Gorčica, Šafarčík (50. Tománek), Katschmarz - Janjuš (50. Kuča)
1.SC Znojmo FK: Nejedlý - Peřinka, Pospíšil O., Vespalec, Beno - Tříletý, Kaššai (41. Merhaut), Daniel, Pospíšil V. - Kohout, Cabák (62. Šnepfenberg)

Ohlasy

Jiří Kotlán (Znojmo): I přes prohru musíme utkání hodnotit kladně. Utkání se hrálo ve velkém vedru a ještě chybělo šest hráčů. První poločas jsme měli sice míč méně na svých kopačkách, ale byli jsme více nebezpeční. Samostatné nájezdy Kohouta a Cabáka vzývali po gólu. Domácí brankař stál vždy na svém místě. Domácí zahrozili až ke konci poločasu, kdy se svým reflexem zaskvěl Nejedlý a vytáhl dvě dorážky za sebou z jistého gólu. Bohužel osudný se stal rohový kop z konce prvního poločasu, kdy se po na krátko rozehraném rohu a následném centru prosadil Katschmarz hlavou 1:0. Ve druhém poločasu nám již docházeli síly, ale i tak jsme s domácími dokázali držet krok. V 70. minutě opět Katschmarz zvyšoval po střele z velkého vápna na 2:0. Tečku udělal v 75. minutě Kuča, kdy jsme hru již otevřeli a on proměnil samostatný nájezd 3:0. Utkání jsme dohrávali v deseti, kdy se nám zranil Daniel a již jsme měli všechny hráče vystřídané. Utkání dle výsledků mělo být jednoznačné, ale kluci bojovali a byli jsme víc než vyrovnaným soupeřem.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies