FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

MILAN PACANDA odpověděl na Vaše dotazy

Ve spolupráci s vfotbalem a fanoušky jsme vyzpovídali Milana Pacandu. Snažil se odpovědět na všechny Vaše dotazy. Ke cti mu rozhodně slouží, že žádnému z dotazů se nevyhnul. Na závěr jsme vylosovali jednoho fanouška, který dostane tričko s věnováním a Milanovým podpisem. Výhercem trika se stal Bedřich Koubský (otázka č.12). Prosíme výherce, aby nás kontaktoval na email: hodakkarel@centrum.cz, kde dohodneme způsob předání.

 
 
 


1. Ahoj Milane (napsal: Eda) chtěl bych se tě zeptat, jak se těšíš na derby s Brně? A jak se ti líbí ve Znojmě, po fotbalové stránce přeju hodně branek v soupeřově bráně a hlavně, ať slouží zdravi.
Děkuji za přání. Na derby se Zbrojovkou se samozřejmě těším z podzimních utkání nejvíc. Ve Znojmě se mi líbí jak po fotbalové stránce, tak i město je moc hezké.

2. (napsal: petr) nejsi ve Zbrojovce ?
Jsem hráčem Zbrojovky, ale hraji ve Znojmě.

3. Simply The Best (napsal: Honza z Prahy) Milane, přeju Ti hodně štěstí na trávníku i mimo něj. Svým fotbalovým umem rozdáváš radost. A za to Ti patří velký dík!
Děkuji moc, bude se snažit i dál

4. (napsal: Robert K.) Ahoj Milane, skoro se stydím, že jsem si Tě dnes na přátelském zápase proti SK Sigma Olomouc B nevšiml hned, ale seděl si na té hlavní tribuně za mnou, tak je to v celku pochopitelné. Pro mně a pro řadu fanoušků 1.SC Znojma jsi jasná posila a určitě Ti chci popřát životní sezónu a co nejvíce branek. Mám několik otázek: Proč jsi byl na hlavní tribuně v civilu? Jsi zraněný? Můžeš sdělit podrobnosti? Tvůj oblíbený tým v ČR předpokládám asi bude Zbrojovka Brno a 1.SC Znojmo, ale mohl bys prozradit Tvůj tým snů z celého světa? A nějakého hráče, kterého máš v oblibě či je pro Tebe vzorem? Jak tipuješ, že dopadne ČR v kvalifikaci na ME? Zkus si tipnout vizionářsky kolik dáš v II.lize letos branek? Dal jsi někdy hattrick a proti komu? Na jakou branku si nejvíce pamatuješ a je pro Tebe v kariéře nejdůležitější? Proč Znojmo a co máš na Znojmě rád? Díky Robert Knebl
Děkuji za přání. V zápase s Olomoucí jsem nehrál, protože jsem měl drobný problém se stehenním svalem, ale už je to v pořádku. Ze světa je to jasně Barcelona. Vzorem pro mě byl vždycky Roberto Baggio a nyní se mi líbí Messi. Reprezentaci přeji postup. Branky odhadnout nedovedu, ale samozřejmě bych jich chtěl dát co nejvíc, ale je důležité, aby uspěl tým. Hattrick jsem určitě dal několikrát, ale už nevím komu. Určitě si pamatuji na branku, kterou jsem dal v 1.lize Lázni Bohdaneč. Skončila jako druhá v anketě „Gól roku“ nebo na branky v předkole Ligy mistrů, které byly důležité.

5. Zbrojovka (napsal: Dan) Čau Milane, nejdřív přeji hodně zdraví. Kdybys dostal ze Zbrojovky nabídku, pokud by postoupila do 1.ligy, přijal bys? Co říkáš na to, že budeš hrát právě proti Brnu ve 2.lize? Jak tipuješ výsledek? Ať se ti daří, i když v tom zápase budu fandit naší Zbrojovce.
Myslím, že nabídku nedostanu nebo spíš vím, že ji nedostanu. I když se říká - nikdy neříkej nikdy…. Myslím, že to pro Brno není dobře, že spadla. Určitě vyhrajeme , samozřejmě myslím Znojmo (smích). Dík za přání.

6. Cau Paci!! (napsal: Luke) Milane chcu se zeptat,muzes nastoupit v zapase proti Zbrojovce nebo je v hostovani zahrnuto,ze nemuzes tyto dva zapasy hrat? Pokud se nepletu ses stale hrac Brna,ze ? Jinak preju at ti to strili a at ti drzi zdravi a videme te pristi rok v prvni lize at uz v dresu Brna nebo kohokoliv jinyho. Drzim palce Paci!!
V zápase nastoupit mohu. Ano u nás jsem pořád hráč Zbrojovky. Dík moc za přání.

7. (napsal: Majdik) Milane, jseš spokojené s tím, jakou sis zařídil, se svým talentem, kariéru? ;)
Vždycky v životě můžeš něco udělat líp. Věci se staly a už se to nedá vrátit. Snažím se změnit to co ještě jde.

8. PACI OLE! (napsal: Radek Sobola) Milane, rád bych Ti popřál co nejlepší výkony v 1.SC. Zajímalo by mě, kdo je tvůj nej kamarád, popřípadě kamarádi z fotbalové branže (se kterými si občas zavoláš) a taky to, jestli tuhle štaci bereš za svou poslední šanci.. Jaký je tvůj vztah s Karlem Jarůškem? Paci ať se Ti daří, doufám, že ještě něco všem ukážeš.
Ve fotbale určitě kamarády mám, ale jestli nej to nevím. Kamarád je Martin Vavřík. Kamarády mám i tady mezi kluky ve Znojmě. Asi to není zvykem, ale za kamaráda beru i majitele znojemského klubu Otu Kohoutka. Pomohl mi a já mu to chci vrátit na hřišti. Třeba ještě nějaká lepší štace přijde, ale nyní mi záleží na výsledcích Znojma. Ale nechci na někoho zapomenout a nějak ho tím zklamat. Karel Jarůšek mi v životě taky pomohl, třeba mu ještě udělám radost i já.

9. Ať se daří (napsal: Tomáš Zavřel) Ahoj Paci. Všiml jsem si, že hraješ už nějakou dobu v obuvi Nike. Asi si na kopačky moc nepotrpíš, že nebo sleduješ tady ty módní věci? Kdo z tvého fotbalového života byl největší šampon? Máš děti? Ať se ti daří, doufám, že ve Znojmě Ti to bude padat!!
V NIKE hraju proto, že mně vyhovují nejvíc. Vyzkoušel jsem několik značek, ale sedí mi nejlíp tyto. 100% Vavřa (pozn. Martin Vavřík) u něj jsem poprvé v životě viděl, jak používá chlap žehličku na vlasy. (smích). Snad se Vavřa nenaštve, ale jak ho znám tak určitě ne. Mám dceru Natálku. Děkuji moc za přání.

10. (napsal: Darek Hemský) Každej si vzpomene na trojici Holomek - Švancara - Pacanda. Milane lituješ něčeho v životě? Těch večírků atd.? Zdá se mi, že ses dycky chytl špatné partyje a byl s tebou amen. Každý ti přeje vše nej nej, snad ještě dáš pár gólů, ale hlavně buď šťastnej!!
Jak už jsem řekl, vždycky v životě můžeš udělat něco líp a já nejsem výjimkou. Tohle období už je pryč a snažím se s tím vypořádat. Děkuju moc za přání.

11. Pacik (napsal: Paťas) Milane hodně lidí ví, že kondiční věci ti vždy byly cizí a neměls je rád. Ale přesto... Kterej trenér ti toho dal nejvíc a dokázal tě nejvíc dostat na svou stranu? Chtěl bys po skončení kariéry trénovat? Díky za odpověď. Ať se daří Patrik Neuberger.
Kondiční příprava není nikde moc oblíbená, ale je nutná. Určitě nejvíc mi dal K. Jarůšek a K.Večeřa. Nad trénováním jsem dosud neuvažoval. Dík.

12. (napsal: Bedřich Koubský) Zdarec Paci. Co tě baví mimo fotbal? Máš oblíbenej rituál nebo číslo? Řídil ses někdy nějakým citátem?
Mimo fotbal mne baví skoro všechny letní sporty, já nemám rád zimu. Z čísel to byla 7, ale většinou nebyla volná a tak jsem volil kombinaci sedmiček nebo násobky. Rituál ani citáty žádné oblíbené nemám.

13. (napsal: Erik Hoffman) Kdo nebo co stálo za tvým koncem ve Spartě? Měls velkou formu a Straka tě najednou přestal stavět. Vždy mě zajímalo proč? Děkuji za upřímnost Erik.
Přestalo se mi dařit, měl jsem i nějaké problémy a pak je vždycky těžký zase naskakovat. Ale myslím, že kdyby zůstal Fr.Straka, tak bych důvěru zas dostal. Přišel ale trenér Hřebík a ten mně nechtěl od začátku.

14. (napsal: Vojta Fiala) Zdar Mildo, máš nějaký konkrétní cíl, čeho by si chtěl ještě fotbalově dosáhnout? Kterej trenér ti nejvíc dal a naopak na ktereho nevzpomínáš v dobrém? Díky za odpovědi, měj se a rozvlň často síť v dresu 1.SC!!
Cíl – to je těžký, chtěl bych hrát fotbal a to co nejvýš, ale už jsem řekl, v současné době je pro mě po fotbalové stránce na prvním místě Znojmo.

15. (napsal: MUDr.Acula) Ahoj Milane, moc tě tady vítám... Chci se zeptat. Barca nebo Real??? Ať se ti u nás daří!!!
Barcelona. Moc děkuju za přivítání a přání. Upřímně jsem moc nedoufal, že se ve Znojmě ještě objevím. Jsou tady skvělý lidi od hráčů přes trenéry až po vedení, ale i lidi kolem klubu. Opravdu jsem rád, že jsem zpátky ze Slovenska právě tady ve Znojmě.

16. (napsal: Pepan) Zdravim, skoda, ze nebudes hrat za Brno. Libilo by se mi, kdyby vepredu radilo duo Paci + Švanci. To bych si i koupil permici. Co rikas na situaci Brna celkove? Do kolika bys chtel hrat fotbal? Doufam, ze ve vzajemnem zapase strelis aspon gol. Mej se a hodne stesti. At se ti zraneni vyhybaji.
K Brnu už jsem se vyjadřoval, určitě je škoda že spadla, ale třeba to Zbrojovce k něčemu pomůže. Určitě ji přeji jen dobré. Děkuju, doufám, že s tím zdravím budete mít pravdu a kdybyste se nespletl i s tím gólem a třeba vítězným budu jen rád.

17. Ať se daří (napsal: josta) Zdravím Milane, vždy jsem se těšil na juniorku Brna, která vždy představila někoho šikovného. Např. Kolomazníka, L.Doška, Švancaru, Milana Pacandu. Pamatuješ si ještě první zápas ve Znojmě? Já si to docela dobře vybavuji. Vím, že fotbal miluješ, tak jako všichni hráči podobného typu. Proto Ti a nejen proto přeji dobré zdraví, fotbalovou dlouhověkost a ať se Ti ve Znojmě daří. Vítej u nás a ať jsi tu jako doma.
Ve Znojmě to byl pokud se nepletu přátelák s nějakým menším klubem Znojma (pozn.IE Znojmo). Jen si pamatuju, že jsem nebyl schopný dát branku :-D, ale nakonec jsem dal poslední (pozn. 6:0, Milan obešel i brankáře a dal do prázdné branky)

18. Best - Paci dej se prosim do kupy!!!A pojd jeste do Brna nam neco ukazat!Nemuzu se divat jak si dopadl!!!
Budu se snažit. Do Brna snad přijedu se Znojmem, pokud se tedy nic nestane a doufám, že něco předvedu :-D

19. Čau Paci, chtěl jsem se zeptat máš v životě někoho na koho se můžeš obrátit, prostě nějakýho nej kámoše?
Určitě mám, ale nezlobte se, že neuvedu jeho jméno. On to ví.

Děkuji Všem za otázky, za podporu a přání. Všechny Vás zdravím a snad Vás na hřišti nezklamu. Díky.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies