FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na slovíčko s našimi hráči díl.6 aneb „ nestůj na kolejích, když jede vlak“

Na slovíčko s našimi hráči díl.6 aneb „ nestůj na kolejích, když jede vlak“ Pokud snad máte zájem zjistit jaké pocity může mít toreador, když do něj vrazí býk, stačí zajít na trénink A mužstva a požádat o obranný zákrok hráče, který si v našem mužstvu pronajal pravou stranu obrany. Právě v tréninku se často stává, že se po tvrdším zákroku postižený hráč domáhá „ satisfakce“. Pokud se ale ve Znojmě zjistí, že faulujícím je Roman Hříbek, je lepší zatnou zuby a běžet na druhou stranu, nemuselo by zůstat jen u jedné modřiny.

 
 
 
1)Jak jsi zatím spokojen s průběhem letošní sezóny?
S letošní sezonou jsem zatím spokojenej, začátek se nám povedl a to bylo důležité. Hrajeme zatím střed tabulky.Ale myslím si, že budeme hrát ještě o pár příček výše.

2)V čem vidíš rozdíl (mimo bodů) oproti loňské sezóně?
Loni byla pro nás druhá liga něco nového, sami jsme nevěděli, do čeho jdeme. Museli jsme se okopat a získat zkušenosti. Osobně si myslím, že letos to bude klidnější a o záchranu hrát nebudeme.

3)S odstupem času. Je opravdu velký rozdíl mezi MSFL a 2.ligou a včem hlavně? A čekal jsi takový rozdíl?
Rozdíl určitě vnímám. Hlavně v rychlosti a nasazení. Ostatní mužstva jsou také více zkušenější. Myslím si, že v druhé lize je to také o prvním gólu, který je v zapase hodně důležitý.

4)Co pohár, asi spokojenost, že? Který zápas byl zatím nejtěžší?
S pohárem jsme všichni max. spokojeni, přáli jsme si všichni v koutku duše tu Spartu a ona k nám vážně dojede :D Bude to pro nás svátek a doufám, že i pro naše fanoušky a dojde plný stadion. Pro mě byl osobně nejtěžší s Bohemkou, ale na druhou stranu jsem si ten zápas užíval.

5)Jak moc se těšíš na zápas se Spartou a proč? Bude to pro tebe dosud největší utkání kariéry?
Na Spartu se těším moc, a když mi dají trenéři důvěru, určitě to bude největší utkání, které zatím odehraju.

6)Jak moc se těšíš na případné souboje s Kweukem a co by na něj mohlo platit?
Na Kweukeho se těším, je to vynikající fotbalista, který má neskutečné tělo a výskok. Už teď si ze mě kluci dělají srandu, že mě bude nosit na zádech :D

7)Co říkáš zatím na výsledky Brna? Čekal jsi, že budou mít takové problémy nebo je to i pro tebe překvapení?
Výsledky Brna jsou asi pro každého zatím překvapením a zároveň zklamáním. Čekal jsem osobně,že budou hrát od začátku špicu, ale ono je to naopak. Věřím, že se zvednou a posunou se alespoň za nás na 3.příčku -:D

8) Romane, ty jsi dlouhou dobu hrál ve Znojmě jen za „Béčko“, trpělivě jsi čekal a i trenéři o tobě mluví jako o poctivém dříči, který si opravdu svoji šanci zasloužil a už ji nepustil. Je to pro tebe zadostiučinění, že nyní jsi pevnou součástí Áčka?
Určitě jsem rád za to, že mi trenéři dali šanci a jak se říká-já ji chytil za pačesy, ale zatím to nějak neberu jako moji osobní výhru. Já i trenéři víme, na čem musím ještě zapracovat a co odstranit.

9) Neměl jsi chuť jít třeba do Rakouska nebo někam jinam?
Když jsem byl ještě v béčku, měl jsem tendence s tím seknout a jít hrát, jen jak se říká za peníze, třeba do Rakouska. Velkou míru na mém rozhodnutí měl můj táta, který mi pořád říká MAKEJ-VYDRŽ a ono to příjde . A ono to opravdu přišlo.

10)Teď si to asi užíváš, že? Navíc jako jediný máš vlastní fanklub. Komu se poštěstí, že na něj jezdí půl vesnice, že? Představ si, že by každý hráč měl podobné fanoušky, to by asi byla na našem stadionu ta pravá atmosféra, ne?
Za moje fanoušky jsem strašně rád, když mají čas a přijedou je to takový motor do mužstva z tribuny. A myslím,že teď nemluvím jen za jednoho hráče, potřebovali bychom ještě jeden motor na hlavní tribunu, aby se přidali i ostatní. Zatím jsme nepřišli na to, jak to zrealizovat, aby to fungovalo:)

11) Romane platíš za obránce, kterému je radno se vyhnout a který rozhodně z žádného souboje neuhne. Ten respekt cítíš asi nejen na tréninku od spoluhráčů, že?
Jsem považován za trošku tvrdšího obránce, který z ničeho neuhne. Ale já to jinak neumím. A rád si sjednám respekt, samozřejmě většinou v rámci pravidel :-D Fotbal není krasojízda, nerad si nechávám nakopat. Na tréninku pociťuju, že jsme tam dva takoví řezníci- já a Čaja (Ondřej Sukup pozn.redakce). Osobně si myslím, že je to v každém týmu potřeba.

12) Když se řekne Most? Nepochybuji, že se ti něco vybaví, prozraď co to je? :-D
Ajeeeeeeeeee Most. To byl zápas, kdy jsem se cítil někdy jako na kolotoči. Oboya mě tam občas pěkně prohnal tím jeho 2 metrovým krokem. Po zápase jsem mu říkal, že mu dlužím ještě 20 Kč za ten kolotoč. Myslím,že někdo takovej nastoupí za Spartu (Kweuke :-D),který na tom bude ještě mnohem lépe. Mám se na co těšit :D

13) Jaký je tvůj tip na postupujícího ze 2.ligy?
Zlín, Opava 14)V dalším kole Ondrášovky asi dostaneme Plzeň, to bude stylové přejít přes Spartu a narazit na Plzeň, ne? :-D :-D
Bylo by to určitě skvělé postoupit přes Spartu, ale myslím si, že my si ten dvojzápas budeme chtít hlavně užít a nezklamat naše fanoušky a diváky. Na Letné se taky nehraje každý den.

15) Máš nějaké fotbalové přání?
Hlavně být zdravý, užívat si fotbalu a ať se našemu týmu daří. Joo a ještě aby hlasatel na stadionu se Spartou zahlásil VYPRODÁNO :D …. Díky.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies