FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na závěr Tiposrt ligy výhra 4:3 nad Zlatými Moravci

V posledním duelu Tipsport ligy si naše mužstvo poradilo s prvoligovým slovenským celkem ze Zlatých Moravců (který porazil třeba Zbrojovku Brno), přeskočilo jej v závěrečné tabulce a obsadilo nakonec 5.místo jen o bod za čtvrtým prvoligovým Slováckem.

 
 
Tipsport Cup, sobota 21.1.2012
FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble - 1.SC Znojmo FK  3:4  (0:3)
56.Bernáth, 78.Hodek, 83.Pavlovič z pen. - 4.Rolinc, 22.Mička, 40.Krhut, 66. Andrejič Aleksa
FC ViOn Zlaté Moravce-Vráble: Brezina – Candrák, T. Hanzel (46.Majerník), Farkaš (46.Pavlovič), Chren – Orávik, Husár, Luhový (46.Babic), Hruška (75.Ondrejka) – Hodek, Brčák (46.Bernáth)
1.SC Znojmo FK: Hrubý(46.Doleček) - Mudra,Yonov,Mička(46.Odehnal)),Švarc - Krhut(59.Juhaňák),Šmahaj(70.Le Minh),Hnaníček, Cihlář(59.Podzemský) - Zifčák(59.Andrejič),Rolinc(46.Mandula)

Komentář k zápasu

Poslední zápas TIPSPORT ligy jsme dnes sehráli v Brněnských Ivanovicích proti pátému týmu slovenské Corgoň ligy - VION Zlaté Moravce, kde se na počátku roku zkoušel do sestavy prosadit i náš Matúš Lacko.

První poločas, který jsme dnes sehráli byl jednoznačně nejlepší ze všech zápasů TIPSPORT ligy. Především v 1.poločase jsme soupeře přehráli a krom 3 branek jsme měli šance ještě na další nejméně 2. Hned ve 4.min naši hráči kolmou přihrávkou překonali ofsajdovou past soupeře a šli ve dvou sami na brankáře hostí a Rolinc si poradil bezproblémů 0:1. Poté zahrozil Zifčák, ale jeho samostatný průnik naposlední chvíli hasil vracející se obránce. Ve 23.min jsme se dostali do dalšího přečíslení a po menším závaru vystřelil z hranice šestnáctky Todor Yonov a již se radoval, ale jeho střela se odrazila od tyče a po lajně si to nasměrovala do druhé. Naštěstí míč sledoval Mička a bezproblémů uklidil míč do branky 0:2. Náznaky šancí slovenského týmu bezproblémů vyřešil Vlasta Hrubý. Ve 39.min dostal přihrávku na šestnáctce Krhut a slovenskému gólmanovi nedal šanci 0:3. Až poté těsně před koncem 1.pol.měly velkou šanci i Zlaté Moravce, ale útočník tváří v tvář Hrubému nevystřelil, ale ještě nahrával a střelu jeho kolegy v útoku z branky vyhlavičkoval Šmahaj. Poločas tak skončil 3:0 pro nás.

Do druhé půle trenéři udělali pár změn a to se projevilo především u nás nepřesnostmi v rozehrávce. Po jedné z nich následoval kousek od naší šestnáctky faul a standartní situaci Moravce využily 1:3. Slovenský tým pak převzal taktovku, ale my jsme hrozili z rychlých útoků. V 66.min. přesný centr z prava našel před brankou Andrejiče a ten hlavou zvýšil na 1:4. O 12.min později slováci opět snížili a bylo to 2:4. Poté jsme měli zahrávat penaltu po faulu právě na Andrejiče, ale rozhodčí ji neodpískal, naopak na straně naší tak učinil (nutno podotknout, že správně nařízenou)a Pavlovič snížil až na jedinou branku 3:4. Konec jsem už udrželi a v posledním zápase jsme si tak stejně jako loni, připsali první vítězství právě proti slovenskému týmu.

Ohlasy

Juraj Jarábek, tréner Zlatých Moravců: Jdeme z plné kondiční přípravy, chlapci byli velmi unavení. Soupeř byl na tom pohybově výborně, rozhodlo se v prvním poločase, když jsme inkasovali 3 góly. Do druhého poločasu jsme prostřídali a byli jsme páni hřiště, škoda inkasovaného gólu. Chybělo nám málo, abychom zápas otočili anebo vyrovnali. Byl to bláznivý přípravný duel, ale ukázal nám nějaké herní nedostatky. Tomáše Hanzela nám Petržalka uvolnila na jeden zápas, uvidíme, jestli ho angažujeme.
 
Zápasový servis

Reportáž

Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies