FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vlastimil Hrubý "stříbrný" v anketě "NEJLEPŠÍ SPORTOVEC"

Úspěchem skončilo vyhlášení ankety pro našeho gólmana.

 
 
 
Je již tradicí, že se každoročně vyhlašují nejlepší sportovci za uplynulý rok a to v různých anketách. Tradičně se také vyhlašuje anketa "NEJLEPŠÍ SPORTOVEC ZNOJEMSKA". V loňské anketě obsadil brankář A mužstva Vlastimi Hrubý 3.místo. Předloni vyhrálo anketu kolektivů A mužstvo 1.SC Znojmo, které tehdy postoupilo do 2.ligy.

I letos se na "medailové stupně" prosadil zástupce naše klubu. Asi nikoho nepřekvapí, že oceněným je opět brankář A mužstva Vlastimil Hrubý. Letos ovšem skončil na 2.místě.

Těžko budeme hledat někoho, kdo by to Vlastovi nepřál. Vlasta si o podobná ocenění říká nejen svými výkony a chováním na hřišti - fanoušci a nejen oni, si asi jen velmi stěží dokáží představit v naší brance někoho jiného, Vlasta si to zaslouží i pro své chování a jednání mimo hřiště. Jeho umístění je o to cennější, že je součástí kolektivu hráčů a prosadit se do takové ankety je proto složitější než pro sportovce z některého individuálního sportu, na kterého je tzv. více vidět. Za gratulaci stojí i to, že si Vlasta toto postavení mezi sportovci okresu dokázal udržet. Takže nezbývá než Vlastovi pogratulovat k ocenění, ale i poděkovat za reprezentaci našeho klubu. tedy: "Vlasto gratulace a děkujeme"

Na tomto místě se také sluší pogratulovat vítězi ankety v kategorii jednotlivců - Michalovi Rubáčkovi. I Michalovi gratulujeme a přejeme hodně úspěchů, třeba na olympiádě v Londýně.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies