FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

s MSK Břeclav v přípravě vítězně

Pokračovala příprava na jarní část 2.ligy

 
 
přípr., sobota 28.1.2012
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek - 1.SC Znojmo FK  1:2  (1:0)
39.Simandl(p.k.) - 61.Mudra, 65.Avdič
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek: Prokop – Crla, Michal (46. Chromeček), Neuberg (82. Košulič), Šilinger – Košulič (46. Dobšíček), Simandl, Málek, Cupák, Navrátil (46. Polášek) – Nevídal (46. Ivančic).
1.SC Znojmo FK: Doleček (46.Hrubý) - Švarc(46.Sukup),Yonov(46.Avdič),Odehnal(46.Mička),Cihlář - Krhut(46.Mudra),Hnaníček,Šmahaj(46.Lacko),Podzemský(46.Zifčák),Andrejič(46.Rolinc) - Mandula(46.Vašíček)

Komentář k zápasu

Po týdenním, místy i třífázovém, tréninku jsme přípravný zápas odehráli na umělém trávníku v Břeclavi, na hřišti našeho dřívějšího tradičního rivala v MSFL, týmu MSK Břeclav. Na mnoha hráčích byl náročný týden vidět a především v 1.poločase jsme se potýkali s řadou nepřesností a za celý poločas jsme se nemohli dostat do hry. Pro branku soupěře jsme tak velmi nebezpeční nebyli. Za zmínku stojí jen přímý kop z 20m, kdy tradiční exekutor těchto situací Todor Yonov střelou, na kterou brankář domácích ani nereagoval, jen těsně minul branku. Ve 39.min pak v našem pokutovém území fauloval Krhut a domácí Simandl penaltu proměnil - 1:0. Doleček směr vystihl, ale na ránu k tyči nedosáhl.

Do 2.poločasu trenéři vyslali podstatně silnější sestavu, která se již blížila té, se kterou pravděpodobně nastoupíme i do zápasů 2.ligy. Na hřišti to bylo hned znát a celý poločas se odehrál v naší režii. Domácí jsme prakticky nepustili do souvislejší akce a naší branku ohrozili jen dvěma střelama. Naši hráči otočili skoré během 5 min. Nejdříve v 61.min domácí ztratili ve středu hřiště míč a po rychlém protiútoku Zifčák našel před brankou Mudru a ten doklepl do prázdné branky - 1:1. Pět minut poté se po závaru v pokutovém území Břeclavi dostal k míči Avdič a efektně nůžkama přes hlavu strhl vedení na naši stranu - 1:2. I poté jsme měli převahu, ale akce jsme již do gólového zakončení nedotáhli.

Zítra mají hráči volno a příští týden trenéři naordinovali mužstvu lehčí tréninkové jednotky, zaměřené spíše herně a budet tak postupně krystalizovat optimální sestava. Další přípravný zápas naši hráči sehrají příští sobotu 4.února. Soupeřem bude Sigma Olomouc "B".

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies