FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Slovácko si odvezlo s U15 a U14 všechny body

Do Znojma přijel favorit a potvrdil svoji roli:

 
 
24.kolo, sobota 12.5.2012
1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko (Uherské Hradiště)  1:6  (0:4)
Branky: Kočí - Gabriel, Rezek, Čajka, Vrba, Pospíšil Lorenc
1.SC Znojmo FK: Čejka - Tóth, Švancara, Rapouch, Kulíšek - Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Jordán, Dufek (Kočí, Trochta, Padrta, Anderle)
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Novák - Čajka, Vrba, Mazel, Chrenčík - Lorenc, Gabriel, Rezek, Salay - Holík, Pospíšil (Justel, Burdík, Vacula)

Komentář k zápasu


V sobotu 12.5.2012 jsme doma přivítali hosty z 1.FC Slovácko. Čekali jsme, že utkání bude mít jasného favorita. To bylo podtrženo i tím, že se nám v předchozím utkání zranil brankař Trmal a následně během týdne Fiala. Do brány nastoupil Čejka, který má v posledních dnech problémy s docházkou a tím i nedostatečným tréninkovým a zápasovým zatížením.

Zápas začal s jednoznačnou taktikou. Včasným napadáním hostujících hráčů již na polovině hřiště. To se nám dařilo do 6.min. Následný rohový kop hostů skončil nikým neusměrňován přímo v naši bráně 0:1. Stále jsme věřili, že můžeme alespoń hosty trochu potrápit. Ve 12.min. z druhého rohového kopu hostů bylo již 0:2. Kluci již postupně fyzicky odpadávali a stále jsme jen bránili a to nám ubíralo více sil. Projevila se i únava našich středních záložníků Procházky a Rapoucha, kteří odehráli těsně před našim utkáním poločas za U15. Ve 20.min. nikým neatakován rozhodl jeden ze stoperů hostů zakončit ze 30m. Jeho střela skončila v naši síti 0:3. Světlým momentem prvního poločasu byl průnik Procházky ve 28.min. z pravé strany do pokutového území Slovácka. Jeho křížná přihrávka však našla jen hostujícího stopera, který si s touto situací poradil. V 35.min. opět nemáme sil včasně obsazovat hráče. Opět nikým neatakovaný hráč ve středu hřiště střílí na naši bránu. Čejka ještě vyraží míč před sebe, jenže místo našich obránců do brány míč doráží levý útočník 0:4.

Do druhého poločasu bylo těžké hráče jakkoliv namotivovat, aby se nevzdávali a pokusili se soupeře potrápit. Hned v první minutě druhého poločasu opět střela z dálky končí v naši síti 0:5. Ve druhém našem světlém momentě 46.min. se ocitl Švejkar. Hosté již hráli víc laxně v defenzivě a Jirka vyhmátl rozehru ve vápně. Jeho střela však skončila v náručí brankaře hostů. Ve 47.min. po špatném odhadu Čejky, který si šel pozdě pro míč doráží do prázdné brány útočník hostů 0:6. V 57.min. jsme opět vystihli laxní rozehru stoperů Slovácka a Kočí vystihl rozehrávku. Mířil ještě opět do rukou brankaře. V 63.min. jsme se dočkali menší radosti, když Trochta dobře napadal rozehrávku a vypíchl míč přímo na kopačky Kočího, ten se nerozpakoval a napálil míč do brány Slovácka 1:6. Takto i skončil celý zápas.

Opět byla vidět nesoudržnost týmu ovlivňovaná některými nesoudnými rodiči. Snad se nám podaří odstranit nebo eliminovat tuto neřest se kterou jsem se ve své 17leté trenérské praxi nikde nesetkal. Chce to jen najít společnou řeč a věřím, že se vše dobré obrátí a půjde nám o společnou věc. Tou je vychovat poctivé a úpřímné lidi a fantastické fotbalisty.

Jiří Kotlán
trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies