FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U15 a U14 v domácím utkání s Líšní neporaženi

U15 a U14 v domácím utkání s Líšní neporaženi Jak U15, tak i U14 vyhráli:

 
 
26.kolo, středa 30.5.2012
1.SC Znojmo FK - SK Líšeň  5:1  (3:0)
Branky: Švejkar 2, Rapouch, Matěj, Fiala - Zikl
1.SC Znojmo FK: Trmal - Tóth, Fiala, Švancara, Rapouch - Kulíšek, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Bastl (Čejka, Kočí, Jordán, Trochta, Padrta, Anderle)
SK Líšeň: Honzák - Hynšt, Zikl, Svačina, Vašek - Baláš, Šimeček, Pokorný, Habiger - Hálek, Urbánek (Nešpor, Franěk, Mrhač)

Komentář k zápasu

Ve středu 30.5.2012 jsme dohrávali odložené utkání s SK Líšeň. Za mírného děště hra obou mužstev neoplývala žádnou pohlednou kvalitou. Mužstvo Líšně je bezkonkurenčně na posledním místě a i do Znojma přijelo ubránit přijatelný výsledek. Legračně na place vypadal kapitán hostů Hynšt, který osobně bránil Kotlánovou. Míša hrála v útoku a zatím dala jednu branku a to nešťastnou tečí v Havl.Brodě do vlastní sítě.

V 1.min. se zastřeloval Rapouch, ale jeho střela šla nad bránu. V 6.min. se do velkého pokutového území odhodlává Tóth, který ne vlastní vinou padá. Poskytnutou výhodu Matěj využívá k zakončení, ale brankař hostů vyráží na roh. V 8.min. Rapouch pokouší štěstí, ale těsně vedle. Ve 14.min. již Rapouch využívá přesného centru Tótha a po zpracování míče do protipohybu brankaře dává do prázdné brány 1:0. Naše hra polevila a toho využili hosté. Z prvního protiútoku v 16.min. po střele míč neudržel Trmal a hosté vyrovnávají 1:1. Dalších 10 min. se nemůžeme dostat do tempa a děláme chyby. Hosté se stále více osmělují. Protnula to pohledná akce Procházky v 26.min., kdy prokličkuje z pravé strany na malé vápno a nahrává Švejkarovi. Ten se opět do prázdné brány nemýlíl 2:1. V 32.min. hosté zahrávají roh. Naše defenzívě se povede míč odhlavičkovat na Švejkara. Ten po vzoru Petrželi z Plzně s míčem přesprintoval celé hřiště a ve správnou chvíli přeloboval brankaře hostů 3:1.

Do druhého poločasu vystřídal Kočí Rapoucha. V 37.min. zahrává Švejkar přímý volný kop. Odražený míč doráží opět do prázdné brány Matěj 4:1. Ve 41.min. střídají hosté Nešpor za Hálka. Přichází dvě krizové situace, kdy hosté hrozí z brejků. Obě vyřeší s klidem Trmal a drží morálku mužstva. Ve 49.min. střídá Čejka Matěje. V 53.min. se po přímém volném kopu z poloviny hřiště raduje Fiala, který míč nakopl před bránu hostů a ten končí v síti hostů 5:1. V 56.min. střídá Jordán Kulíška. V 57.min. ještě zvonilo břevno po střele Kočího, ale míč se odrazil do hřiště. V 58.min. nahradil Anderle Trmala a Padrta Švejkara.

Opět rodiče vytvořili fantastickou atmosféru a kluci si mohli s radostí vychutnat ovace.

Jiří Kotlán trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies