FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Slovan Rosice zachráněn

Slovan Rosice zachráněn Slovan Rosice se dokázal při své nováčkovské sezóně v MSFL vypořádat s touto těžkou roli a po vítězství 3:1 nad Slováckem B zachránil třetí nejvyšší fotbalovou soutěž i pro další rok. To vše i díky úzké spolupráci se Znojmem.

 
 
 

Slovan Rosice, klub se kterým jsme od sezóny 2011-2012 navázali úzkou spolupráci, v rámci tzv."Farem", bude hrát MSFL i v sezóně následující. Přestože o záchraně Slovanu bylo rozhodnuto již včera, když SK Líšeň prohrála s Břeclaví a nemohla již ani teoreticky Slovan dostihnout, Slovan si svoje potřebné body uhrál sám. V dnešním dopoledním utkání porazil na Slovácku místní B mužstvo 3:1, hattrickem Petra Malaty. K utkání nastoupili i naši hráči Dominik Krhut a Josef Hnaníček. Rosice se posunuly v tabulce a jsou nyní na 14.místě. V posledních dvou kolech ještě mohou svém umístění vylepšit a hlavně mohou promluvit do pořadí na postupových příčkách, protože se v předposledním kole střetnou s Frýdkem Místkem.

Pro Rosice je udržení v soutěži určitě velký úspěch. Mohou se tak těšit na ročník nový. Jsme rádi, že k tomu přispěli i naši hráči, kteří za Rosice nastupovali buď pravidelně nebo třeba jen jednou. V Rosicích nastoupili mmj. Krhut, Podzemský, Odehnal, Švarc, Hnaníček, Doleček,Mudra, Okleštěk, Zifčák, Lukáš,Šmahaj Cihlář. Vedení Slovanu bylo s přístupem našich hráčů spokojené a jak sám majitel klubu Zdeněk Fukan řekl:"Bez spolupráce se Znojmem by se ani do budoucna MSFL v Rosicích hrát nemohla". Věřme, že spolupráce tak bude pokračovat ke spokojenosti obou klubů a hlavně ke spokojenosti fanoušků, pro které se fotbal hraje. Takže ještě jednou: GRATULACE SLOVANU K UDRŽENÍ MSFL!!!!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies