FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Souboj se Zbrojovkou Brno vyšel naprázdo pro U15 i U14

 
 
27.kolo, sobota 2.6.2012
FC Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK  2:0  (2:0)

ŽK: 26.Švejkar
FC Zbrojovka Brno: Klement - Pelc, Blažek, Novák, Minx - Slouka, Tkáč, Hložek, Tulaydan - Hykš, Šustr (Krafek, Jakš)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Fiala, Dufek, Bastl, Švancara - Kulíšek, Procházka, Rapouch, Švejkar - Matěj, Kotlánová (Padrta, Jordán, Anderle)

Komentář k zápasu

V sobotu 2.6.2012 jsme zajížděli do Tuřan na mistrovské utkání s lídrem soutěže Zbrojovkou Brno. Již začátek utkání poznamenalo několik problémů. Tóth přijel na sraz do Znojma se zpožděním a jelikož nedal vědět, kde bude čekat, tak mu ujel i náš autobus. Po příjezdu do Tuřan si kluci všimli nedozrálých třešní. Před zápasem se vrhli do korun a ujali se očest Brňákům aspoň tuto pochutinu (u nás na Znojemsku asi toto nemáme). Nakonec do zápasu s velkými žaludečními potížemi nastoupil Fiala a Švancara. Na drnovatém hřišti se nám docela dobře bránilo a čekali jsme na možnost rychlých kontrů. Hráči Brna hráli celou dobu v rozestavení 4:3:3. 10min se hrálo stále na naši polovině a musel zákonitě přijít trest. Po centru do našeho pokutového území se odrazil mič k Hykšovi a ten otevírá skóre 1:0. V 15.min. jsme nechali hodně místa na středu hřiště Hložkovi a ten střelou k tyči z 20m překvapil Trmala 2:0. Od 20.min. se již občas dostáváme do hry a začínáme kombinovat spíš ve středu hřiště. Ve 26.mín. dostává po jednom ostrém souboji Švejkar žlutou za oplácení. V 30.min. vyhrává Švejkar souboj na středu hřiště a pokouší se vyřešit situaci individuálně. Po jeho úniku po levé straně se dostal do zakončení, jenže jeho střelu vyráží domácí brankař na roh. Takto nám skončil první poločas.

Ve druhém poločase vystřídali domácí brankaře. Za Klementa šel do brány Jakš. Domácí se snaží o kombinaci a častější střelbu. Většina střel je blokovaná naší obranou hradbou. Ve 41.min. domácí střelou z dálky orazítkovali naše břevno. Ve 45.min. vystřídal Padrta Švancaru a Jordán Kotlánovou. V 50.min. si Švejkar opět zopakoval úprk po pravé straně. Jeho střelu brankař vyráží přede sebe kde číhal Kulíšek. Jeho střela šla vysoko nad domácí bránu a poté vystřídal Anderle Švancaru. V 53.min. domácí Kráfek Pelce. V 57.min. udělal Hložek tečku za zápasem, kdy po pěkné kombinaci z pravé strany a centru do vápna se opřel ze vzduchu do míče, ale opět nastřeluje jen naši brankovou konstrukci. Zápas skončil velice uspokojivým výsledkem 2:0 pro Zbrojovku Brno a předvedenou hrou z naši strany. Znovu i přes prohru, rodiče vytvořili pro kluky pozitivní náladu.

Jiří Kotlán
trenér 1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies