FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Břeclavští jánošíci U14 i U15 nás obrali o domácí body

Na závěr U 14 navzdory převaze remizovala

 
 
28.kolo, sobota 9.6.2012
1.SC Znojmo FK - Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek  0:0  (0:0)
1.SC Znojmo FK: Trmal - Tóth, Fiala, Švancara, Rapouch - Kulíšek, Švejkar, Kotlánová, Procházka - Matěj, Dufek (Čejka, Křišťál, Jordán, Bastl, Trochta, Padrta, Anderle)
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek: Hladík - Víša, Kurdík, Poláček, Sedláček - Martínek, Krevňák, Myslík, Beneš - Vodák, Růžička (Herman)

Komentář k zápasu

V sobotu 9.6.2012 jsme přivítali celek MSK Břeclav. S tímto týmem se nám vždy špatně hraje. Jako začarováni nějakým zlým kouzlem se přizpůsobíme hernímu stylu. Na podzim jsme jednou pustili Břeclav za svoje záda a horko těžko jsme dobývali jejich tvrz. Nakonec jsme z Břeclavi dovezli bod za remízu. Doma jsme chtěli zaváhání odčinit.

Do 5.min. se hrálo kolem středu hřiště. Po našem rohovém kopu měl šanci zakončit Tóth, ale jeho střelu vytáhl brankař opět na roh. Hned druhou šanci ohrozit bránu hostů měla Kotlánová, opět z našeho rohu míří těsně vedle. V 8.min. nám zatrnulo, když se na Trmala osamocen řítil Růžička. Trmal jej nakonec vychytal. V 10.min. se zastřeloval z 30m obránce Švancara. Jeho dalekonosná střela šla vedle. V 11.min. má z přímého trestného kopu možnost otevřít skóre Procházka. Střela šla však těsně nad bránu hostů. Další střela nad bránu šla z kopačky Rapoucha ve 14.min. Ve 24.min. sám před hostující svatyní přestřeluje Matěj. Ve 26.min. míří těsně vedle Procházka po nepřímém volném kopu. V 31.min. byl brankář hostů překonán po střele Švancary opět z velké dálky. Jeho střela propadla brankaři pod tělo, ale ještě stačil míč zachránit. Takto skončil první poločas.

Ve druhém poločasu v 37.min. Švejkarům trestný volný kop končí opět nad bránou. V 39.min. se dobře ve vápně otočila s míčem Kotlánová, ale její střelu brankař vyráží na roh. Ve 42.min. Procházka střílí z velkého vápna, brankař opět chytá. Ve 45.min. dostává hráč hostů Růžička žlutou kartu za faul na Rapoucha. Největší šanci jsme měli ve 47.min. To se po straně probojoval Švejkar podpořen Procházkou. Procházka prodlužuje na malé vápno na Kotlánovou, ta pod myšlenkou rychle zakončit míč trefuje z prvního doteku, ale opět těsně vedle. Bohužel ji nikdo neřekl, že je sama a může si zakončení nachystat. Ve 48.min. Rapouch střílí těsně vedle. V 52.min. chceme rozhýbat více ofenzívu a do hry šel Bastl a střelec Čejka. Nahradili Matěje a Kotlánovou. V 57.min. trestný přímý volný kop míří Fiala do rukou brankaře. V 65.min. přišla druhá naše velká šance. Procházka vystřelil, ale jeho střela šla do tyče. Pro nás ještě typické, míč se odráží zpět do náručí brankaře. V téže minutě ještě Švejkar na dvakrát zakončuje, ale jen do náruče brankaře. V 67.min. přímý volný kop Bastla končí nad.

Nebyla nám branka souzena, ale pozitivní je, že kluci se stále snažili a nevzdávali se do konce utkání. Opět byla slyšet skvělá atmosféra rodičů. Tímto skončilo poslední mistrovské utkání a dáme si lehčí tréninky a potom krátké volno. Začátek mistrovských utkání je 11.8.2012.

Trenér Jiří Kotlán
1.SC Znojmo U14
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies