FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Róbert Kafka novým trenérem U16

Róbert Kafka novým trenérem U16 Z n o j m o - Výraznou posilu získalo naše sportovní centrum mládeže. To přinese i zkvalitnění dosavadního trenérského týmu "Na Čafce".

 
 
 

Pokud je pravda, a ono to tak určitě je, že mladí hráči potřebují pro svůj růst kvalitní trenérské vedení a hráčské vzory, mohou se kluci z naší U16 už nyní těšit na nadcházející sezónu. Od té podzimní je jako trenér povede Róbert Kafka(1962).

Jako hráč má na svém kontě 236 ligových utkání, ve kterých vstřelil 46 branek. Vyzkoušel si i zahraniční angažmá ve francouzském FC Bourges, v Rakousku nebo na Slovensku. Oporou byl především v tehdy prvoligových Drnovicích. V sezóně 1989-1990 byl dokonce druhým nejlepším střelcem ligy. Po skončení hráčské kariéry se věnuje trenérské práci.

V poslední době trénoval mládežnické týmy Zbrojovky Brno. K jeho angažmá u prvoligového "A" týmu, jsme mu paradoxně pomohli my, když jsme na podzim porazili doma Zbrojovku 3:0 a byl odvolán trenér Wagner. Toho u "A" mužstva vystřídal právě Róbert Kafka a podařilo se mu nastartovat tým, což nakonec přineslo i postup do 1.ligy i když ze 4.místa a administrativním nařízením. U toho již na jaře Róbert Kafka nebyl, protože byl v zimní přestávce překvapivě nahrazen trenérem Čuhelem.

Doufáme, že se mu bude ve Znojmě líbit a že bude tím pravým pro další růst naších mladíků. Dodatečně Robertovi přejeme hodně zdraví k jeho letos oslaveným kulatým narozeninám a přejeme hodně úspěchů v práci.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies