FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zvolte nejlepší jedenáctku historie - HLASUJTE TĚĎ!!

Zvolte nejlepší jedenáctku historie - HLASUJTE TĚĎ!! AKTUALIZOVÁNO - HLASOVÁNÍ SPUŠTĚNO - K blížícímu se výročí, jsme pro naše fanoušky a příznivce připravili anketu o hvězdný tým historie. Věříme, že nám s výběrem rádi pomůžete. Na hlasovací stránku se dostanete kliknutím na odkaz na konci článku!!

 
 
 

Jak všichni víte, náš klub 1.SC Znojmo vznikl sloučením dvou klubů. Zjednodušeně řečeno RH Znojmo a TJ Znojmo. Slavnějším a historicky i úspěšnějším z obou bratrů byl ten "Rudohvězdný", přestože těžil ze začlenění v armádních klubech a měl tedy určitě ulehčen výběr příp. adeptů mužstva. Ale to v tuto chvíli není důležité. Důležitější je, že oficiálně vznikla RH Znojmo v roce 1953 a v roce 2013 si tak připomeneme 60 let od založení. A protože vzpomínání a historie nikdy není dost, rozhodli jsme se připravit pro naše fanoušky, věříme, že zajímavou anketu. V následujících měsících Vám postupně předložíme nominaci 6ti jmen na jednotlivé posty v mužstvu a Vy během následujícího období, které skončí před zahájením jarní části 2.ligy, rozhodnete, kdo byl největší hvězdou, která se kdy na daném postu v mužstvu objevila. A nezapomeneme ani na post trenéra.

Počínaje 1.jarním kolem 2.ligy pak na jednotlivé zápasy budeme zvát vybrané "hvězdy historie" a ty následně odměníme. Na závěr celé akce se pokusíme uspořádat utkání, ve kterém by se tyto hvězdy představily v jednom týmu a střetly by se s týmem o jehož výběru ještě bude rozhodnuto. Doufáme, že Vás náš nápad zaujal a že se jej nejen Vy, ale i Vaši známí aktivně účastní formou hlasování.

HLASOVAT MŮŽETE NA TÉTO STRÁNCE

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies