FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Mikulášská besídka - akce, foto

Mikulášská besídka - akce, foto (FOTA VE FOTOGALERII) Vážení přátelé, dne 4. 12. 2012 se odpoledne na Jezuitské ulici konala Mikulášská besídka pro zdravotně a tělesně postižené děti z internátu na Veselé ulici ve Znojmě.

 
 
 

Úvodem se povídalo o Mikulášovi a čertovi, kteří se zanedlouho objevili ve dveřích sálu. Po hezké říkance a písničce děti dostaly za odměnu mikulášské balíčky. Poté následoval bohatý program, kde děti z internátu předvedly své nejlepší kousky – tance, zpěv a hru na harmoniku. Dále vystoupila předskokanka Tomáše Kluse Tereza Holubová, která zpívala nádherné písničky. U všech přítomných to vzbudilo opravdu velký ohlas. Velký ohlas u dětí vzbudilo i vystoupení taneční skupiny Mighty Shake. Těšit jsme se mohly také na skupinu Angel Brown, Phoenix, Magic a jejich známý song Znojmo. S překvapením pro děti přišli s pověřením od obchodního a marketingového manažera pana Mgr. Petra Veselého a klubu HC Orli Znojmo Vlastík Vošmera a Jirka Malár, kteří dětem předali orlí dort, dres Znojemských orlů, šály a alba s kartičkami Orlů i jiných týmů hrajících rakouskou EBEL. Každé dítě navíc dostalo plakát, propisku a odznak. Překvapené děti byly nadšené z dárků od Znojemských orlů.

Poté přišli druholigoví fotbalisté Znojma Matúš Lacko, Pepa Hnaníček, Jan Mudra a Tomáš Cihlář. Dětem osobně předali dorty, plakáty, fotbalové hry a pexesa. Opět jsme mohli vidět neskrývanou radost v očích dětí. Rozdány byly i dárky od jiných sponzorů, za které velmi děkujeme.

Mikulášskou besídku ukončilo vystoupení břišních tanečnic a pravá nefalšovaná čertovská diskotéka.

Vlastík Vošmera
Jirka Malár

Sponzoři, kteří se na této mikulášské besídce drobnými dárky podíleli:
HC Orli Znojmo
1. SC Znojmo – hráči „A“ mužstva, šéftrenér mládeže V. Dvořák a JUDr. M. Steinhauser
Aventin, Znojmo
Město Znojmo
Znojemská Beseda
Česká spořitelna Pontassievská, Znojmo
GE Money Bank Horní nám., Znojmo
Vinotéka Jezuitská, Znojmo
ČSOB nám. TGM, Znojmo
Unicredit Bank Horní nám., Znojmo
Wüstenrot stavební spořitelna, Znojmo
Česká pojišťovna nám. Armády, Znojmo
Telefonica O2 Velká Michalská, Znojmo
Autodružstvo Vídeňská, Znojmo
Kooperativa, Znojmo
Městská policie Znojmo
Uniqa Mariánské nám., Znojmo
FIO Banka Horní nám., Znojmo
Českomoravská stavební spořitelna, Znojmo
Rádio Blaník, Znojmo
M-Centrum, Znojmo
Cyklo Kučera, Znojmo
Raiffeisen Bank Obroková, Znojmo
T-Mobile Horní nám., Znojmo
Členové pořadatelské služby 1. SC Znojmo
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies