FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Šéftrenér mládeže hodnotí podzim SCM

Znojmo - JUDr. Miroslav Steinhauser - bývalý ligový obránce Zbrojovky Brno a nyní šéftrenér mládeže 1. SC Znojmo, a.s., trenér U17, člen TMK v Olomouci a člen Komise mládeže FAČR za Moravu hodnotí uplynulou podzimní část sezóny 2012/2013.

 
 
 

Hodnocení podzimní části u SCM (dorost U19,U17,U16) je vcelku příznivé, vládne určitá spokojenost. Mužstvo U19 skončilo po podzimu na velmi pěkném 4. místě a prezentovalo se kvalitní hrou. U17 uzavřela podzim na solidním 9. místě a U16 skončila na 15. místě, zde hráči musí přidat. Všechna mužstva se snažila hrát ofenzivní, aktivní kopanou bez důrazu na výsledky, které jsou až druhořadé. Důležitou složkou je výchova hráčů. Nejvyšší soutěž na Moravě, kterou díky SCM hrajeme je kvalitní a tím splnila naše očekávání. Hráči se střetávájí s velmi kvalitními soupeři a tím dochází ke zvyšování výkonnosti. Týmy jsou vedeny profi trenéry, takže jejich fotbalový vývoj je zabezpečen kvalitně.

Do jarní části se na trenérských postech nic měnit nebude a v hráčských mužstvech dojde k nějakým pohybům, tzn., že někdo přijde nebo odejde. Zimní příprava proběhne jako každoročně, dle zaběhnutého scénáře. Trénujeme v hale, posilovně, na umělé trávě a využíváme tartanovou dráhu nebo výběhy do terénu. Hrajeme přípravná utkání a poctivě se připravujeme na jarní část. Příprava je dlouhá, proto všechny kategorie vyjedou k zimnímu soustředění, aby trochu změnili prostředí.

Cíle do jarní části jsou jasné a u všech kategorií stejné. Chceme se prezentovat aktivní, kombinační, útočnou hrou, s důrazem na výchovu hráčů a rozvoji jejich talentu. Prostě hrát tak, aby hráči, trenéři i diváci byli spokojení.

Na závěr mi dovolte, abych Vám všem popřál příjemné svátky vánoční a mnoho štěstí v roce 2013.

JUDr. Miroslav Steinhauser

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies