FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výhra 3:1 v Karviné, uzavřela Tipsport Cup 2013

Výhra 3:1 v Karviné, uzavřela Tipsport Cup 2013 V závěrečném zápase jsme porazili MFK Karvinou na jejím hřišti 3:1 a výhrou jsme tak uzavřeli úspěšné působení v zimní lize Tipsport Cupu 2013.

 
 
Tipsport liga, sobota 26.1.2013
MFK Karviná - 1.SC Znojmo FK  1:3  (1:2)
Branky: 5.Limanovský - 10.Yonov, 16.Heinz, 83.Lukáš
ŽK:
ČK:
Rozhodčí: Proske – Kotík, Slavík
MFK Karviná: Pindroch – Cverna V., Knötig, Rolinc, Limanovský, Vaněk, Puškáč, Cverna O., Mišinský, Machalický, Hrtánek.
Lavička: Legierský, Juřena, Fiala, Vaclík, Hájek.
1.SC Znojmo FK: 1.pol.: Hrubý - Šilinger, Yonov, Odehnal, Mudra - Helísek, Nepožitek, Hnaníček, Cihlář - Heinz - Nworah

2. pol.: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Švarc - Lukáš, Hnaníček, Podzemský, Zifčák - Nepožitek - Ševčík
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

K poslednímu zápasu letošního Tipsport cupu naše A mužstvo muselo až na sever Moravy do Karviné, kde na tamější umělé trávě sehrálo zápas o umístění s MFK Karviná. Trenér Kalvoda opět v zápase vystřídal všechny hráče, kteří jsou momentáně v přípravě. K zápasu nejel pouze lehce zraněný Lacko a do zápasu také nenastoupil Doleček, kterého pobolívala naražená žebra.

Do zápasu lépe vstoupili domácí a již v 5.min se po centru prosadil Limanovský. Vedení však Karviné nevydrželo dlouho. Již v minulém zápase oprášil svoji disciplínu "zahrávání trestných kopů" kapitán Todor Yonov a opět se nemýlil 1:1. Za dalších 6 min. svoji první branku ve znojemském dresu po pěkné akci vstřelil Marek Heinz 1:2.

Ve druhém poločase domácí více kontrolovali balon, nicméně do vyložených šancí se nedostávali. V 83.min pak utkání rozhodl svoji brankou Tomáš Lukáš a dal tak konečnému výsledku podobu 1:3.

V pozápasovém hodnocení trenér Kalvoda s potěšením komentoval výhru, přesto byl k naší hře kritický. Připustil však, že kvalita naší hry byla určitě ovlivněna i posledními dvěma tréninky, které byla hodně náročně především fyzicky a to se na hráčích určitě projevilo. Tím spíš je naše výhra povzbuzující. Další zápas sehraje naše A mužstvo ve středu v Olomouci s Uničovem.

 
Zápasový servis

Reportáž

Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies