FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

reprezentační ples 1.SC Znojmo

reprezentační ples 1.SC Znojmo FOTOGALERIE - Nejen fotbalem je "živ" fotbalový klub.

 
 
 
v pátek 1. února se již posedmé konal reprezentační ples našeho klubu. Vzhledem k tomu, že tradiční místo konání plesu Althánský palác je zavřen, uskutečnil se letošní ples v hotelu PRESTIGE a to jak v hlavních prostorách hotelu, tak v prostorách vinárny známé jako "U krále Jana". Hlavním partnerem klubu při jeho pořádání se stala spol. GENERALI Group.

Zatímco ples v Althánském paláci byl více tzv. rodinný, ten letošní byl opravdu reprezentační. Prodáno bylo přes 200 vstupenek a tak bylo fotbalovou terminologií "vyprodáno" nebo chcete-li byl "plný dům". O zábavu se starala tradiční skupina Hurikán a ve vínárně DJ.

Oficiální začátek provedl ve 20.00 hod prezident klubu Ota Kohoutek a ředitel zastoupení spol.GENERALI Group ve Znojmě p.Bílek. Oba především popřáli všem příjemnou zábavu a nutno říci, že přání se určitě vyplnilo, neb se všichni bavili do pozdních nočních až ranních hodin. V průběhu večera vystoupila taneční country skupina Zuzana. Příjemný večer určitě nepokazil raut připravený hotelovým personálem a opět bohatá tombola, na které se skvosnými cenami výrazně podílel partner večera spol. GENERALI Group.

Ples 1.SC Znojmo je již minulostí, ale tradice, která byla před sedmi lety založena a která letos dorostla opravdu do reprezentační podoby, zavazuje klub i do dalších let. Již nyní se mohou všichni těšit na další ročník. Sluší se ještě poděkovat všem, kteří se na plesu podíleli, především M. Sobotovi za kompletní organizaci, ale i všem, kteří přispěli do tomboly či k dobré náladě. Na závěr tedy snad již jen "Nashledanou v roce 2014 při 8.ročníku."

FOTOGALERII k tomuto plesu najdete zde.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies