FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Souboj aktuálního vícemistra FNL a vícemistra MSFL vítězně pro Znojmo!

V sobotu 9.2.2013 se na umělé trávě v Olomouci představili dva aspiranti na postup. Zatímco 1.SC Znojmo FK as. bojuje o postup mezi fotbalovou smetánku do Gambrinus ligy, tak Prostějov je na 2. místě po půlce sezóny v MSFL za Třincem. V článku se dozvíte o fotbalových osobnostech, kteří proti nám nastoupili.

 
 
 

Znojmo a Prostějov aneb souboj vícemistra FNL a vícemistra MSFL (po polovině sezóny)!

V sobotu 9.2.2013 se na umělé trávě v Olomouci představili dva aspiranti na postup. Zatímco 1.SC Znojmo FK as. bojuje o postup mezi fotbalovou smetánku do Gambrinus ligy, tak Prostějov je na 2. místě po půlce sezóny v MSFL za Třincem. Znojmo se představilo bez největší hvězdy (Marka Heinze), na kterou se těší každý znojemský fanoušek.

Přátelské utkání Znojma s třetiligovým slovenským mužstvem Domino Bratislava ukázalo, že hráči mají střeleckou formu a tak stejné očekávání bylo od fanoušků proti třetiligovému Prostějovu nabitému velkými fotbalovými osobnostmi.

A hráči "brankostroj" z posledního utkání prokázali i v tomto zápase. Zvítězili 3:2 (0:0). Branky vstřelili za náš tým v 52 minutě Okleštěk, v 71 min. Buchta a v 77 min. Švarc. V zápase opět prokázal kvality brankář Vlastimil Hrubý, který vystihl střelu pokutového kopu a zneškodnil ho.

Pokud si někdo myslí, že soupeř Prostějova byl lehký soupeř, který by se měl porážet rozdílem jedné třídy, tak ho chci vyvézt z omylu nejen tím, že zaslouženě jsou pouze 2 body za vedoucím Třincem v MSFL. Ale také i tím, že v jeho řadách je tolik fotbalových osobností, které nenajdeme ani u týmů ve 2.lize, tedy ve FNL. I přesto, že to bylo pouze přátelské utkání, tak zmíním pár fotbalistů, kteří se objevili dnes na umělém pažitu proti našemu mužstvu. A sami si pak můžete vyhodnotit, že takových vítězství i přesto, že jsou přátelská si je třeba považovat.

Hvězdní fotbalisti Prostějova, kteří dnes proti nám odehráli zápas:

Lukáš Zelenka, záložník - 33 let a jeho největší úspěchy: mistr Evropy do 21 let, dvojnásobný mistr ČR, vítěz poháru ČMFS, vítěz Belgického poháru, 29 startů v Lize mistrů, 131 prvoligových zápasů, 20 branek. Mezi jeho nejpovedenější zápas kariéry lze zmínit: Manchester United - Sparta Praha (Liga mistrů - 4:1, vstřelil branku) a jeho předchozí kluby: Sparta Praha, Anderlecht Brusel (Belgie), Wasterlo (Belgie), Mansaspor (Turecko), 1.FC Slovácko, Honvéd Budapešť (Maďarsko) svědčí o tom, že si proti Znojmu zahrál velmi zkušený záložník evropského formátu.

Tomáš Bureš, brankář - 34 let a jeho největší úspěchy: Stříbrná medaile z ME U21, prvoligové starty (114), nejpovedenější zápas kariéry: Mallorca - Sigma Olomouc (Pohár UEFA 1999/2000) a jeho předchozí kluby: FK Brodek u Pv, Železárny Prostějov, Sigma Olomouc, Drnovice, Zbrojovka Brno

Zbožínek Ivo, obránce - 35 let a jeho největší úspěchy: Prvoligové starty (173 utkání / 17 gólů).Nejpovedenější zápas kariéry: Zlín - Ostrava (2 branky při remíze 2:2, plný stadion) a předchozí kluby: Agrostroj PV, Železárny PV, SK LeRK PV, FK Chmel Blšany, Vysočina Jihlava, SK LeRK PV, FK Drnovice, FC Tescoma Zlín, FC Zbrojovka Brno

Mazouch Tomáš, záložník - 30 let a jeho největší úspěchy: Účast na ME U19 (Norsko 2002 - 5. místo)

Pospíšil Michal, útočník - 33 let a jeho největší úspěchy: mistr Evropy do 21 let, mistr ligy ČR, vítěz poháru ČMFS, vítěz Skotského poháru, 194 ligových startů / 40 branek a nejpovedenější zápas kariéry: Semifinále ME U21 (3:2 - 2 branky proti Itálii, 2002), předchozí kluby: Zbraslav, Sparta Praha, FK Chmel Blšany, FK Viktoria Žižkov, FC Slovan Liberec, Hearth of Midlothian (Skotsko), St. Truiden (Belgie), Bohemians Praha/Střížkov, Grindavik (Island)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies