FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Marek Heinz pro web fnliga.cz

Marek Heinz pro web fnliga.cz Z n o j m o - Výkon Marka Heinze o víkendu velmi zaujal, bodejť by ne, hattrick se nestřílí každý den. Tři branky do sítě Karviné zaujaly i oficiální web Fotbalové národní ligy, která si připravila s Markem rozhovor. Ukázku rozhovoru si můžete přečíst v článku, připojen je i odkaz na celý rozhovor.

 
 
 

Neupletl jste si hattrickem na sebe bič? Fanoušci od vás zřejmě budou očekávat takové výkony stále.
Nemyslím si. Já takhle nepřemýšlím, jdu od zápasu k zápasu a ne každý den se vám daří. Důležité je odevzdat na hřišti a pro výsledek maximum, snažit se udělat co nejvíce. To, že se něco podaří, nebo nepodaří, to už k tomu patří.

Který ze tří gólů byl nejnáročnější na realizaci?
Při prvním a třetím jsem měl asi trochu štěstí, ten druhý byl povedený, dostal jsem krásný balón od Tošeho (kapitán Znojma Todor Yonov). Zpracoval jsem si míč na prsa, dal si ho do vápna a vybíhajícího brankáře přehodil.

Vstřelil jste někdy v sezóně hattrick, nebo to byl váš první?
V Ostravě jsem dal pět zápasů po sobě dvě branky a měl jsem ještě spoustu šancí, abych hattrick dal. Nakonec nevím jestli jsem někdy v sezóně dal hattrick, myslím, že ne.

Jedna mimo fotbalová otázka, jak se vám libí Znojmo, už jste si ho stačil projít?
Znojmo se mi líbí. Je to krásné město s historickým centrem, byl jsem se podívat kolem Dyje a tak. A to je ještě zima, takže je město takové smutné, až bude léto a bude všechno rozkvetlé, tak to bude hezké.

CELÝ ROZHOVOR NAJDEDE NA WEBU FOTBALOVÉ NÁRODNÍ LIGY.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies