FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Řekli před zápasem Zlín - Znojmo

Řekli před zápasem Zlín - Znojmo Z n o j m o - Unikla vám v tisku, či na internetu nějaká reakce k nadcházejícímu utkání 19. kola Fotbalové národní ligy Zlín - Znojmo? Zde si můžete přečíst ty nejdůležitější vyjadření směrem k utkání v krátkém shrnutí.

 
 
 

LUKÁŠ PAZDERA (OBRÁNCE ZLÍNA) - První domácí zápas v sezoně, to je vždy velká výzva. Určitě budeme chtít vyhrát, protože domácí body jsou vždy základ. Navíc potřebujeme odčinit porážky z Bohemky, po níž se nám špička tabulky zase o něco vzdálila.

Znojmo bude favoritem, stačí pohled na tabulku. Ale nám je úplně jedno, kdo přijede. Tři body pro tabulkový vzestup nutně potřebujeme a na jméno soupeře se dívat nebudeme. (zdroj: Robert Štach/zlinsky.denik.cz)

BRANKÁŘ ZLÍNA ALEŠ KOŘÍNEK O MARKU HEINZOVI - Dal tři góly, pořád je to velmi kvalitní hráč, kterého musíme pohlídat a eliminovat jeho přednosti. Na druhou stranu je blbost zaměřit se pouze na jednoho fotbalistu. (zdroj: Robert Štach/fcfastavzlin.cz)

LEOŠ KALVODA (TRENÉR ZNOJMA) - Máme zkušené hráče, věřím, že je úspěch proti Karviné bude spíš správně motivovat. Nervozitu přirozeně cítí každý, ale jen do prvního hvizdu rozhodčího, potom už na pořadí v tabulce hráč nemyslí a usiluje o vítězství v daném zápase.

Čeká nás těžký soupeř. Jejich poslední zápas na Bohemce jsem viděl a je pravda, že po dobrém výkonu prohráli smolně penaltou v nastaveném čase. Tím, že se chtějí v tabulce posunout se nijak netají a tomu jistě bude odpovídat i jejich herní styl. Jsme na to připravení a chceme uspět. (zdroj: Vojtěch Pojer/znojemsky.denik.cz)

MAREK HEINZ (ÚTOČNÍK ZNOJMA) - Musíme jít zápas od zápasu, že máme za čtrnáct dní šlágr s Bohemkou nic neznamená. Nejprve musíme body s Karvinou potvrdit nějakým ziskem ve Zlíně, pak se teprve můžeme soustředit na Bohemku.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies