FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Řekli před zápasem s Bohemians 1905

Řekli před zápasem s Bohemians 1905 Z n o j m o - - Unikla vám v tisku, či na internetu nějaká reakce k nadcházejícímu utkání 20. kola Fotbalové národní ligy Znojmo - Bohemians 1905? Zde si můžete přečíst ty nejdůležitější vyjádření směrem k utkání v krátkém shrnutí.

 
 
 

RADEK BUCHTA (ZÁLOŽNÍK ZNOJMA) - Hrajeme doma, takže musíme útočit. Za takových podmínek a proti tak zkušenému mužstvu to znamená menší výhodu pro soupeře. Ale popereme se s tím.

Hřiště je trochu podmáčené, terén je měkčí, takže na přesné kombinace po zemi to moc nebude. Spíš musíme hrát jednoduše (zdroj: Tomáš Valaškovčák/denik.cz)

LEOŠ KALVODA (TRENÉR ZNOJMA) - Soupeř disponuje téměř ligovým mužstvem, které chce zpátky. My se jim tuto cestu vynasnažíme co nejvíc znepříjemnit. (zdroj: Tomáš Valaškovčák/denik.cz)

ROMAN HŘÍBEK (OBRÁNCE ZNOJMA) - Myslím, že jsme si všichni vědomi, o co v tom zápase půjde a určitě si budeme chtít napravit reputaci z minulého zápasu a navázat na další domácí body. Máme Bohemce co vracet. Chystat se na ten zápas budeme jako na každý jiný. Doufám, že už bude fotbalové počasí a přijde také hodně diváků.

Bohemka je velmi vyspělý tým, který je na tom výborně technicky a má plno zkušených hráčů. Ale my budeme hrát doma a budeme chtít dirigovat hru. Budeme určitě koukat na rozbor a trenér nám řekne, na co si dát hlavně pozor.

TRENÉR BOHEMIANS 1905 JOZEF WEBER O MARKU HEINZOVI - V dnešním fotbale rozhoduje víc týmové pojetí než individuality. Na druhou stranu, když jsem viděl, co Mára proti Karviné předvedl... Bylo to úžasné, všechny tři jeho góly vypadaly krásně a můžu říct, že takovou kvalitu jsem u druholigového hráče dlouho neviděl. Proto na něj při přípravě kluky upozornit musíme. (zdroj: David Čermák/idnes.cz)

LADISLAV VESELÝ (SPRÁVCE ZNOJEMSKÉHO STADIONU) - Hřiště je hodně podmáčené, hlavně strana pod tribunou. V pátek to pod nohama hodně čvachtalo. Bude záležet na rozhodčích. I když se mi to moc nelíbí, tak si myslím, že se hrát bude. (zdroj: David Čermák/idnes.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies