FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Řekli před zápasem v Sokolově

Řekli před zápasem v Sokolově Z n o j m o - Unikla vám v tisku, či na internetu nějaká reakce k nadcházejícímu utkání 21. kola Fotbalové národní ligy Sokolov - Znojmo? Zde si můžete přečíst ty nejdůležitější vyjádření směrem k utkání v krátkém shrnutí.

 
 
 

ALEŠ JINDRA (TRENÉR SOKOLOVA) - Čeká nás vedoucí tým soutěže, je to sice překvapivý lídr, ale na prvním místě je absolutně zaslouženě. Je to typologicky dobře složený tým, je pracovitý, technický, fotbalový a osa týmu již delší dobu hraje spolu. Kádr doplnili Heinzem, který má velkou kvalitu a zatím to prokazuje.

Ač se jedná o komplexní tým, má slabiny. Víme o nich a budeme se je snažit využít. Cesta k úspěchu v sobotním zápase vede přes náš výkon, který musí být na hranici našich možností. Soupeře musíme předčít v pohybu, nasazení, důrazu na hranici pravidel, prostě to z naší strany musí být maximální výkon. (zdroj: Lukáš Švéda/fksokolov.cz)

MARTIN HOFFMANN (ZÁLOŽNÍK SOKOLOVA) - Do zápasu půjdeme stejně jako do předešlých zápasů, jelikož nám to přineslo úspěch. Na hře nebudeme chtít nic měnit, i když hrajeme s lídrem tabulky. (zdroj: Jan Kašpar/fksokolov.cz)

LEOŠ KALVODA (TRENÉR ZNOJMA) - Sokolov je těžký soupeř, ale jedeme si k němu pro body. Poctivě jsme se na něj připravili, nevidím tedy důvod nebodovat. Kádr by měl být kompletní, což jen umocňuje naše šance na zisk tří bodů. Sice jsme jeden zápas ve Zlíně prohráli, ale výhra nad Bohemkou nás nakopla.

Sokolov je sice šestý, ale na nás ztrácí jen sedm bodů, navíc má zápas k dobru. Když vyhrajeme, zase se vzdálíme jednomu potencionálnímu soupeři o postup. (zdroj: Vojtěch Pojer/znojemsky,denik.cz)

VLASTIMIL HRUBÝ (BRANKÁŘ ZNOJMA) - Sokolov je každý rok nepříjemný soupeř, který patří stabilně do špičky druhé ligy. Myslím, že nás tam čeká opravdu náročný zápas.

ZNOJEMSKÝ KAPITÁN TODOR YONOV O VENKOVNÍ SÉRII - Pro nás je každý zápas pravdy. Samozřejmě, že to budou těžká utkání, ale uděláme vše proto, abychom do Znojma dovezli co nejvíce bodů. Budeme makat.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies