FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Hráč měsíce března? Marek Heinz!

Hráč měsíce března? Marek Heinz! Z n o j m o - Gambrinus liga už svoji anketu o hráče měsíce má, teď se jí může pochlubit i Fotbalová národní liga. Ligová fotbalová asociace rozhodla, že nejlepším hráčem byl v březnu znojemský útočník Marek Heinz. Markovi od nás míří velká gratulace.

 
 
 

Ligová fotbalová asociace vás zvolila nejlepším hráčem Fotbalové národní ligy měsíce března. To je pro vás jistě příjemné konstatování?
To se od vás dozvídám úplně poprvé, tohle vůbec nevím. Ani nevím, co nato mám říct.

Čtyři zápasy, čtyři góly. Čekal jste takový vstup do jara, nebo jde vše podle plánu?
Upřímně jsem to nečekal. Nevěděl jsem, co mám od toho od všeho očekávat. Čtyři góly jsou asi díky tomu, že se mi povedlo první utkání proti Karviné. Ve venkovních zápasech jsem se do žádné větší šance nedostal. Ale udělali jsme nějaké body, a to je důležité.

Máte v týmu nějakou interní soutěž, kdo nastřílí více gólů? Čtyři góly má mimo vás na kontě také Radim Nepožitek, tři góly pak Tomáš Okleštěk.
Ne vůbec ne. Myslím, že je jedno, kdo střílí góly. Když se o to podělí celé mužstvo, tak je to jedině dobře pro celý kolektiv.

Na jaře je doma zatím Znojmo suverénní, venku už mu to tolik nejde. Čím myslíte, že to je?
Ve Zlíně, ani v Sokolově jsme nehráli špatně, ale chybí nám finální část, před velkým vápnem se o to více porvat, více chtít. Možná si doma dovolíme víc, než venku. Nevím, čím to je, nebo proč. Myslím, že jsme odehráli venku dobrá utkání, ovšem málo se cpeme do toho konce, asi se nějak uspokojíme a hrajeme jen po šestnáctku, pak nemáme takovou tu chuť, drzost, zdravou drzost jít za gólem. Neřekl bych, že nám finální část venku hapruje, ale neděláme to na 120%, co bychom měli.

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE NA WEBU FOTBALOVÉ NÁRODNÍ LIGY.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies