FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Takový raketový nástup jsem nezažil, říká po Vlašimi Radim Nepožitek

Takový raketový nástup jsem nezažil, říká po Vlašimi Radim Nepožitek Z n o j m o - Stejně jako na fotce, mohl i po zápase s nadsázkou na soupeře vypláznout Radim Nepožitek jazyk. Dvěma góly se totiž v neděli podílel na rozebrání Vlašimi 6:1. Svůj gólový účet zkompletoval už po pouhých pěti minutách, pak už svým spoluhráčům brankové příležitosti připravoval. Znojmo si výhrou pojistilo druhé místo a na třetí Sokolov už má náskok pět bodů.

 
 
 

Vlašimi se sice venku nedaří, před zápasem s vámi pětkrát venku nevyhrála. Čekal jste však až tak jednoznačný průběh?
Rozhodně nečekal, ale bylo to dáno také naší aktivitou od první minuty. Na druhou stranu Vlašim nám to svým výkonem hodně usnadnila.

Už v páté minutě jste měl na svém kontě dva góly, zažil jste už podobný zápas?
v 5. minutě jsem dva góly na kontě v žádném utkání neměl, takže to byla premiéra. Ani nepamatuji podobný zápas, kdy tým za který jsem hrál, měl tak raketový nástup.

Nelitoval jste po utkání trochu, že jste nezkompletoval hattrick?
Trošku ano, ale nějaké další šance na vstřelení gólu jsem v zápase neměl.

Patříte mezi hráče, kteří raději branky připravují, nebo dávají góly?
Je to tak půl na půl, dobrá přihrávka je půlka gólu, takže mám radost i z těch přihrávek, co jsem v zápase připravil. Ale na sebevědomí hráče přidá vždycky více gól.

Zpátky k zápasu s Vlašimí. Jak už bylo zmíněno, bleskově jste se dostali do dvoubrankového vedení. Vlašim však rychle šťastně snížila. Neznervóznělo vás to v tu chvíli? Nezačali jste se bát o dobře rozehraný zápas?
Po gólu, co jsme dostali, jsem věřil, že nějakou branku dát ještě musíme. Samozřejmě byl to smolný gól, ale dokázali jsme se z toho rychle oklepat a ukázali jsme naši sílu.

Je to i otázka vyzrálosti a zkušenosti týmu, že ho takový moment nedokáže rozhodit?
Přesně tak, myslím, že už je tu zkušené mužstvo, většina kluků kolem 25 let, takže už by měl mít každý něco odkopáno.

Po poločase jste vedli 5:1, to se vidí hodně málo. Bylo těžké najít za tohoto výsledku motivaci do druhé půle?
Druhý poločas jsme chtěli hrát jako ten první, ale bohužel tam už bylo méně pohybu a hlavně soupeř už moc nehrál, takže to bylo spíše takové dohrávání zápasu.

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE NA WEBU FOTBALOVÉ NÁRODNÍ LIGY.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies