FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vedení klubu, hejtman JmK a starosta budou ve středu jednat s FAČR

Vedení klubu, hejtman JmK a starosta budou ve středu jednat s FAČR Z n o j m o - Vedení znojemského klubu dělá vše proto, aby se ve Znojmě mohla hrát v příští sezóně Gambrinus liga. Dalším krokem k dosažení tohoto cíle by mělo být středeční jednání vedení klubu, hejtmana JmK, starosty města Znojma se zást. FAČR v čele s předsedou Miroslavem Peltou. Na středu 15:00 je pak nachystaná v zázemí znojemského stadiónu tisková konference, z které vám samozřejmě nabídneme vše důležité.

 
 
 

Zatímco znojemští fotbalisté se budou připravovat na utkání s Pardubicemi, ve Znojmě se bude jednat o další budoucnosti klubu v příští sezóně. Na jih Moravy zamíří ve středu k jednání s vedením klubu, hejtmanem JmK JUDr.Haškem, starostou města Znojma Ing. Gabrhelem, zást. FAČR v čele s předsedou Miroslavem Peltou. „Chceme postupně udělat všechny kroky k tomu, abychom co nejdříve přebudovali náš stadion tak, aby splňoval všechny prvoligové podmínky. Ještě nikdy jsme žádnou výjimku nedostali. Zasloužíme si ji,“ sdělil pro ČTK prezident znojemského klubu Ota Kohoutek.

Vy samozřejmě o důležité informace z jednání nebudete ochuzeni. Z tiskové konference, která je naplánována na středu 15:00, bude připravena reportáž a k dispozici také bude on-line textový přenos přímo z konference prostřednictvím onlajny.com.

TISKOVÁ KONFERENCE 1. SC ZNOJMO K JEDNÁNÍ S FAČR

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies