FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dobrá práce! Juniorka veze ze Sparty bod

Dobrá práce! Juniorka veze ze Sparty bod P r a h a / Z n o j m o - Druhý test v krátkém časovém rozmezí čekal Znojmo v Juniorské lize. Po pondělní výhře nad Varnsdorfem cestovali Jihomoravané na utkání proti favorizované Spartě. Ta se sice také v utkání dostala do vedení jako první, ale svěřencům trenéra Tibora Dudy se povedlo vyrovnat a vybojovat si velmi cenný bod. Ten se jim povedlo ubránit i přes závěrečný tlak soupeře.

 
 
2.kolo, čtvrtek 1.8.2013
AC Sparta Praha fotbal - 1.SC Znojmo FK  1:1  (0:0)
Branky: 55. Čavoš – 66. Cihlář
ŽK:
Rozhodčí: Pavel Orel - David Hock, Ulrich
AC Sparta Praha fotbal: Pacovský – Kadlec, Bederka, Diallo, Sýkora – Záviška (32. Bělčický), Čavoš (82. Breda), Miskovič (70. Skopec), Čermák, Kučera – Konaté (82. Nečas).
1.SC Znojmo FK: Drobisz – Jurič, Cihlář, Zifčák, Šrámek (78. Hlávka), Simerský, Marič, Hověz, Juhaňák (62. Le Minh), Hříbek, Melecha (89. Hájek).
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Znojmo zajíždělo na Spartu s cílem favorita potrápit a pokud možno si odvézt nějaký bod. V bráně Jihomoravanů nastoupil za vykartovaného Dolečka veterán Drobisz a v první půli nemusel řešit nic nebezpečného. Pražané sice hýřili na začátku utkání aktivitou, postupně se však přesunula útočná snaha i na znojemské kopačky. Branek jsme se však v první půli nedočkali.

Po přestávce už tomu však bylo jinak. Sparťané nastoupilo do druhého dějství s vehementní snahou vstřelit branku, a to se jim také v 55. minutě podařilo. Patrik Čavoš proměnil přesný pas v úvodní gól utkání. Kdo však po této brance čekal jasný průběh, ten se mýlil. Znojmo se nesesypalo a vrhlo všechny síly k vyrovnání. Už po jedenácti minutách od inkasované branky se vytvořil před sparťanskou brankou závar a nejlépe se v situaci orientoval kapitán hostů Tomáš Cihlář a vyrovnal.

Znojemská převaha po vyrovnání netrvala příliš dlouho. Ke konci utkání se naopak o získání všech tří bodů snažili Pražané. Hosté se však dokázali ubránit a připsali si k úvodním třem bodům další bod.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Samozřejmě bod ze Sparty je dobrý. Bylo to velice kvalitní utkání. V první půli to bylo naprosto vyrovnané, nepouštěli jsme Spartu do nějakých větších. V druhé půli jsme trochu zaspali prvních patnáct minut, i kvůli tomu přišel inkasovaný gól. Pak jsme se vrátili do zápasu a podařilo se nám po standardní situaci vyrovnat. I poté to byla vyrovnaná partie. Sparta byla sice fotbalovější, ale bod jsme si zasloužili. Měli jsme ještě tři zajímavé brejky, kdybychom je dotáhli do konce, tak jsme mohli pomýšlet i na vítězství.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • JUN: AC Sparta Praha fotbal - 1.SC Znojmo FK 1:1 | přehrát
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies