FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Takový zápas jsem hrál poprvé v kariéře, říká hrdina Miloš Reljić

Takový zápas jsem hrál poprvé v kariéře, říká hrdina Miloš Reljić Z n o j m o - Delší dobu musel čekat Miloš Reljić, než si mohl zahrát Gambrinus ligu ve znojemském dresu. Čekal totiž na vyřízení transfer karty a v zápasovém rytmu se udržoval hrou za juniorku. Už v minulém utkání proti Plzni však mohl šikovný ofenzivní hráč nastoupit. Jeho velké chvíle ovšem přišly až v "bláznivém" duelu proti Jablonci. Na hřiště přišel jako střídající hráč a byl jedním z hlavních faktorů toho, že Jihomoravané získali bod. Jeden gól připravil a sám pak ve druhé minutě nastavení vyrovnal na konečných 5:5.

 
 
 

Jak byste zhodnotil zápas s Jabloncem?
Byl to velmi těžký zápas, plný překvapení. Přes stav 3:1 pro Jablonec se nám povedlo dostat zpátky do zápasu. Útočili jsme, hráli jsme fotbal a nevzdali to. To stejné bylo za stavu 5:3, znovu jsme vyrovnali, protože jsme chtěli bodovat. Není jednoduché dvakrát vyrovnat proti Jablonci za takové situace. To zvládne jen dobrý a vytrvalý tým.

Zažil jste už podobný zápas, kde by padlo tolik branek?
Takový zápas se spoustou branek a mnoha zvraty jsem hrál poprvé v kariéře. Toto utkání se určitě zapíše do historie a byl to důležitý zápas pro celý tým.

Dlouho jste čekal na vyřízení transfer karty. Jste rád, že už je to vyřešeno a můžete hrát v Gambrinus lize?
Samozřejmě jsem rád, že jsem konečně mohl nastoupit a pomoci týmu.

Vy jste nastoupil do utkání s Jabloncem v průběhu zápasu. Jako byly instrukce od trenéra Leoše Kalvody?
Instrukce byly hrát ofenzivně, pressovat, hrát rychle a jednoduše.

Vstřelil jste svůj první gól v Gambrinus lize. Jaký to byl pocit?
Cítil jsem se skvěle. Byl to velmi důležitý gól jak pro tým, tak pro mě.

Teď trochu mimo zápas. Jak se vám líbí ve Znojmě?
Město se mi moc líbí a atmosféra v týmu je skvělá.

Umíte už nějaká česká slovíčka?
Jak se máš? Co děláš? (s úsměvem)

MILOŠ RELJIĆ
Miloš Reljić se narodil 12. června 1989 v srbské Petrovaci na Mlavy. S velkým fotbalem začínal v Rudé Hvězdě Bělehrad a zahrál si dokonce za srbskou reprezentaci do 19 let. Za Bělehrad toho ofenzivní hráč příliš nenahrál a putoval spíše po hostování - Srem Mitrovica, FK Sopot, BSK Borča. Po návratu do Bělehradu mířily jeho kroky do Bulharska, kde hrál v sezóně 2011/12 za Lokomotiv Plovdiv. Po bulharském angažmá okusil také nižší švédskou ligu. Angažmá za klub Valsta Syrianska v Märstě (předměstí Stockholmu) bylo jeho posledním před odchodem do Znojma.
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies