FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Druhá půle rozhodla o prohře Juniorky v Mladé Boleslavi

Druhá půle rozhodla o prohře Juniorky v Mladé Boleslavi M. B o l e s l a v / Z n o j m o - Bitva o čelo tabulky čekala znojemské fotbalisty v rámci 6. kola Juniorské ligy. Zajížděli totiž na půdu Mladé Boleslavi, jednalo se tak o duel prvního se čtvrtým. V první části byla k vidění vyrovnaná hra a oba týmy odcházely do kabin za stavu 1:1, když na vedení domácích odpověděl Václav Vašíček. Druhá půle už se ale Jihomoravanům nevyvedla. Boleslav vstřelila tři branky a upevnila si první místo v tabulce.

 
 
6.kolo, pondělí 19.8.2013
FK Mladá Boleslav - 1.SC Znojmo FK  4:1  (1:1)
Branky: 19. a 63. Mehanovič, 55. Tvrzník, 67. Klobása – 40. Vašíček
ŽK: 39. Mehanovič – 32. Hrazdílek), 52. Hlávka, 59. Hrošovský, 69. Hájek.
Rozhodčí: Tomáš Mokrusch - Libor Zeman, Štefan
FK Mladá Boleslav: Hankič – Křapka, Brunclík (82. Šimek), Vraštil, Mehanovič, Eliáš, Klobása (76. Šulc), Tvrzník, Štohanzl (71. Sivrič), Bořil (78. Mižič), Geisler.
1.SC Znojmo FK: Doleček (K) - Hlávka, Hrazdílek, Odehnal, Melecha - Šrámek (59. Hověz), Stáňa - Hrošovský, Juhaňák (66. Hájek), Tomeček - Vašíček (87. Le Minh).
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Zápas začaly oba týmy poměrně aktivně. Do první šance se nicméně málem dostali jako první Znojemští. Příliš bohorovnou malou domů málem zachytil Vašíček, brankář Hankič byl ale rychlejší. I nadále byla k vidění atraktivní hra. V 17. minutě to bylo opět Znojmo, které zahrozilo. Proti střele Tomečka se ale vytáhl Hankič a Vašíček pak nedokázal dorážku nasměrovat mezi tři tyče. O dvě minuty se projevilo otřepané nedáš, dostaneš. Doleček ještě dokázal likvidovat první střelu domácích, na dorážku Mirzada Mesanoviće už ale nestačil.

Hosté rozhodně neskládali zbraně, ale Tomeček nedokázal ve 30. minutě opět vyzrát na mladoboleslavského brankáře a tak padla role vyrovnat na Václava Vašíčka, který využil rychlý protiútok. Do kabin se tak odcházelo za stavu 1:1.

Do druhého dějství přivítal aktéry zápasu déšť, který zřejmě lépe seděl domácím. V 55. minutě totiž vrátil Boleslavi vedení Břetislav Tvrdík. Středočeši nadále ovládali dění a dostali Znojmo pod tlak. Výsledkem toho také byl třetí gól v síti brankáře Dolečka. Z druhé branky v utkání se radoval Mirzad Mesanović. Definitivní tečku za utkáním pak udělal Stanislav Klobása, který zakončoval prakticky do prázdné brány. Povedenou pětačtyřicetiminutovku pak mohl ještě vylepšit Šulc, ale Znojmo nakonec bylo čtvrté pohromy uchráněno.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): První poločas nebyl špatný. Škoda, že jsem neproměnili šance, Tomeček šel dvakrát sám na brankáře. Po jedné z našich příležitostí jsme z protiútoku dostali gól, ale v závěru půle se nám povedlo vyrovnat. První půle byla oboustranně kvalitní, ovšem v druhé části jsme dostali takový nešťastný gól a od stavu 2:1 jsme přestali běhat, hrát. S druhým poločasem jsem určitě nebyl spokojený.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies