FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Radek Buchta pro web gambrinusliga.cz

Radek Buchta pro web gambrinusliga.cz Z n o j m o - Sobotní zápas Znojma se Slavií byl vybrán oficiálním webem nejvyšší české fotbalové soutěže gambrinusliga.cz jako duel kola - zápas pod drobnohledem. A rámci této rubriky poskytl webu rozhovor znojemský záložník Radek Buchta. Zde si můžete přečíst menší ochutnávku a samozřejmě je i uveden odkaz na celý článek.

 
 
 

Vraťme se ještě k Jablonci. Utkání pro vás bylo tak trochu ve znamení pětek. Zápas skončil 5:5 a vy jste si z utkání odnesl pět stehů. Jak se to přihodilo?
Byl centrovaný balón do vápna a Beneš šel do hlavičkového souboje. Já jsem se snažil zpoza něho dostat na míč a loktem jsem dostal nad oko. Nakonec z toho bylo těch pět stehů.

Tak bláznivý zápas jste asi nezažil, ne? Deset gólů a k tomu ještě to zranění...
V životě ne. Ani nepamatuji, kdy byla nějaká velká přestřelka.

Teď už pojďme k nadcházejícímu utkání, ve kterém vás čeká pražská Slavia. Viděl jste její pondělní duel proti Teplicím?
Ten zápas jsem viděl. Slavia to nezvládla, to všichni ví. Potopila se vlastními chybami. Jinak na tom, když neberu poslední zápas, nebyla vůbec špatně, vždyť dokázala vyhrát na Dukle. Proti Teplicím se jim to nepovedlo a soupeři tam snad spadlo všechno, do čeho kopl, takže pro Slavii hodně nešťastný zápas.

CELÝ ROZHOVOR NAJDETE NA WEBU GAMBRINUSLIGA.CZ

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies