FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Leoš Kalvoda před zápasem s Bohemians 1905

Trenér Leoš Kalvoda před zápasem s Bohemians 1905 Z n o j m o - V neděli se potkají dva tabulkový sousedé. Znojmo je šestnácté se třemi body a patnáctí Bohemians 1905 mají pouze o bod víc. Bude se tak bojovat o pomyslných šest bodů. Trenér Leoš Kalvoda ví, že jeho tým nesmí zopakovat výkon z první půle proti Slavii, jinak nemá naději na bodový úspěch.

 
 
 

V neděli zajíždíte do Ďolíčku. Bohemians 1905 dobře znáte z Fotbalové národní ligy. Už vás asi nemá čím překvapit?
Jak znám Bohemku, tak ta do toho půjde se vším všudy. Na stoprocent ať je to v osobních soubojích nebo i v jiných aspektech hry. Poženou ji fanoušci, kteří budou možná až jejím čtrnáctým hráčem. Pokud nastoupíme, musím to říct už sprostě, pos..., jako jsme nastoupili první půli proti Slavii, tak můžeme jet domů.

Výkon v minulém zápase se Slavií nebyl ideální. Měl jste s hráči v týdnu nějaké pohovory?
Proběhlo normální hodnocení a proběhly i některé individuální pohovory a pohovory se staršími hráči, protože takhle by to dál nešlo. Mě nejde o to, když někdo něco pokazí, nebo se nezadaří fotbalově, ale stoprocentní nasazení a přístup musí v každém utkání.

Chybí vám od starších hráčů větší zodpovědnost?
Odpovědnost ani ne, ale spíše dirigování mužstva, a aby byli jeho tahouny.

Zápas s Bohemkou pro vás bude z hlediska bodů určitě hodně klíčový. Dá se to brát jako zápas podzimu?
Utkání s Brnem bude co? utkání s Ostravou bude co? Utkání se Slováckem bude co? I když vezmu utkání se Spartou, které hrajeme doma. Pro nás jsou to všechno zápasy podzimu.

Takže to nějak nerozlišujete, že hrajete na Bohemce?
Samozřejmě je to soupeř, který s námi sousedí v tabulce, takže když mu sebereme body, bude to pro nás dvojnásobné plus. My se ale nemůžeme dívat jen na Bohemku, musíme bodovat i s jinými celky, pro nás jsou všechna utkání důležitá. Teď máme ovšem před sebou Bohemku, tak je momentálně pro nás důležitý zápas s ní.

Silnou stránkou klokanů bude asi domácí prostředí?
Určitě a potom již zmíněný důraz, nasazení a bojovnost. Bohemka se nevzdává za žádného stavu, jede celých devadesát minut naplno, a to nám právě chybí. My pokud vypustíme zase nějakou dvacetiminutovku, tak na tom můžeme shořet.

Bohemians mají v kádru Radka Šírla, co byste mohl říct k jeho osobě?
Je to kvalitní hráč, probíhala s ním i jednání, ale on dal přednost Bohemce. Velmi rád bych ho měl v našem týmu, protože je kvalitní zkušený fotbalista, který už má něco za sebou. Když ale odhlédnu od Radka Šírla, tak kádr Bohemky je delší dobu pohromadě a má i prvoligové zkušenosti.

Tomáš Cihlář a Matúš Lacko ve čtvrtek a v pátek netrénovali. Je tam nějaké zranění?
Tito hráči jsou s otazníkem, dnes přišel i Todor Yonov, že ho tahá sval.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies