FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Fotosoutěž o permanentku na jaro prodloužena!

Fotosoutěž o permanentku na jaro prodloužena! Chcete na jaře vidět každý domácí zápas znojemského týmu v první lize? Že, ano? Pak tedy máte jedinečnou možnost! Vyhlašujeme totiž zajímavou fotosoutěž, ve které bude hlavní cenou permanentka na domácí zápasy 1.SC Znojmo v Gambrinus lize. Šanci bude mít opravdu každý, stačí jen splnit jednoduchá pravidla soutěže. Více už v článku.

 
 
 

Podmínky soutěže jsou jednoduché, může se účastnit opravdu každý. Pořiďte co nejoriginálnější fotku, podmínkou však je, že se v ní musí objevit nějaký symbol klubu 1.SC Znojmo FK (dres, šála). Může to být fotka vás z nějakého zajímavého místa nebo akce, nebo třeba snímek nějaké známé osobnosti ve znojemském dresu, či se šálou. Každý může poslat maximálně pět fotek. Redakce 1.SC Znojmo následně vybere vítěze, který obdrží permanentku. Všechny došlé fotografie budou zveřejněny na klubovém webu.

FOTOGRAFIE ZASÍLEJTE S UVEDENÍM JMÉNA NA MAIL ZdenekPlanka@seznam.cz, do předmětu mailu napište fotosoutěž

SOUTĚŽ PRODLOUŽENA Z 1. ÚNORA 2014 NA 10. ÚNOR 2014


Abyste měli inspiraci, podívali jsme se k západním sousedům, konkrétně k Schalke 04. Další inspirace zde. (foto: schalke04.de)

Ceny:

1. cena - Permanentka na domácí zápasy 1.SC Znojmo v Gambrinus lize pro jarní část.
2. cena - Dvě vstupenky na vybrané domácí utkání v jarní části.
3. cena - Jedna vstupenka na vybrané domácí utkání v jarní části.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies