FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Trenér Kalvoda o začátku zimní přípravy

Trenér Kalvoda o začátku zimní přípravy Z n o j m o - Trenér Leoš Kalvoda na začátku zimní přípravy zodpověděl všechny důležité otázky týkající se kádru. Jeho odpovědi jsou shrnuty právě v tomto článku. Řeč byla samozřejmě o posilách, ale také o odchodech a zdravotním stavu kádru.

 
 
 

O stávajícím kádru

Až na hráče, kteří odešli, jsou tu zde všichni vyjma Todora Yonova, jenž se zítra vrací z Bulharska. Byl se podívat za rodinou.

O posilách

Už tu jsou nějací noví hráči a další mají ještě dorazit. Zítra by měl přijet Abid Mujagić, který dříve hrával v Mostu. Tohoto hráče jsme chtěli už před rokem, ale on se tenkrát rozhodl pro domov. V úterý by se měl dostavit jeden nigerijský útočník, který ve třiceti utkání nastřílel šestadvacet branek, takže by to mohl být velmi zajímavý hráč.

Máme tu na zkoušku alžírského záložníka Bourenane Faouziho (dříve Slovácko), pak dalšího záložníka ze slovenské Dubnice Kaššu a útočníka Šulce z Trnavy.


Bourenane Faouzi (uprostřed) při tradičním bagu.

Zapojit do přípravy by se měl Anes Haurdić, který naposled oblékal dres Sarajeva a je známý svým působením v Jablonci, za který odehrál přes šedesát zápasů. Je to tedy zkušený hráč.

O odchodech

Tomáš Okleštěk přestoupil do Jablonce. Radim Nepožitek bude bojovat o místo v Sigmě Olomouc. Dominik Simerský a Václav Tomeček ukončili ve Znojmě hostování a vrátili se do kmenových klubů. Ve Znojmě již hrát nebudou. Patrik Hrošovský absolvuje začátek zimní přípravy v Plzni, věřím, že se pro jarní část vrátí zpět k nám.

Bude příprava o hledání "nového" Oklešťka?

O hledání nového Oklešťka asi ne, ale samozřejmě na jeho postu máme nyní prázdné místo. Okleštěk předváděl na podzim velice kvalitní výkony. Bude nám chybět, na zacelení této ztráty budeme pochopitelně pracovat.

O zdravotním stavu kádru

Emir Zeba je po operaci břišních svalů, zhruba čtrnáct dní bude pouze vyklusávat. Co se týká Cihláře a Hříbka, tak ti už se zapojili do přípravy. Samozřejmě musíme brát ohled na jejich těžká zranění, takže opatrně, aby nechodili do nějakých větších soubojů a nezranili se.

O návratech z hostování

Z Třebíče se vrátili z hostování Jiří Zifčák a Tomáš Lukáš. I oni mají šanci prosadit se do kádru, záleží jen na nich. Mluvili o sobě v jednom z rozhovorů velice kvalitně, takže čekám, že to prokáží na hřišti.
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies