FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Tipsport liga pro nás pokračuje utkáním proti Zbrojovce

Tipsport liga pro nás pokračuje utkáním proti Zbrojovce Z n o j m o - Již pátý přípravný zápas čeká ve středu na znojemské hráče. Druhým zápasem bude pro náš tým pokračovat zimní Tipsport liga. Soupeřem bude Zbrojovka Brno. Ještě před tímto utkáním se pak se stejným celkem střetne i juniorka. Připomeňme si, že první zápas ve skupině prohráli svěřenci trenéra Kalvoda s Jihlavou 1:4.

 
 
 

Pro Zbrojovku půjde v letošní Tipsport lize o první utkání a vůbec také o první přípravný zápas v přípravě na jarní část Gambrinus ligy. Narozdíl od našeho týmu ve Zbrojovce v přípravě není takový pohyb hráčů na zkoušku. Kádr zůstává více méně obdobný. Přibyly však dvě nové posily - obránce Miroslava Keresteš, který se jeden čas mihl i ve Znojmě, a záložník Šimon Šumbera. V Brně naopak skončili Husár a brankář Petr.

Zbrojovka Brno (JUN) - 1.SC Znojmo FK (JUN)
Středa 15.1.2014 (11:00 hod. - Brněnské Ivanovice)

Rozdíl bude ve středu hlavně v počtu odehraných přípravných utkání. Jak už bylo zmíněno, pro Zbrojovku to bude první zápas, pro Znojmo už naopak zápas pátý! Vůbec poprvé se oba týmy střetnou v Tipsport lize jako prvoligové týmy (Znojmo bylo ve třech předešlých případech druholigové). Znojmo odehrálo v minulosti v této soutěži se Zbrojovku tři utkání a ani jednou nevyhrálo. Bilance je následovná - dvě remízy a jedna prohra. Minulý rok se oba soupeři rozešli smírně 0:0. Poslední vzájemný zápas se datuje k domácí soutěži, když na podzim zvítězila Zbrojovka v Gambrinus lize 2:0 po brankách Paška a Frejlacha. Právě po tomto utkání ovšem nastal znojemský vzestup a stíhací jízda z posledního místa.

Zbrojovka Brno - 1.SC Znojmo FK
Středa 15.1.2014 (13:00 hod. - Brněnské Ivanovice)

Brno se i nadále bude spoléhat na své tradiční opory, jimiž jsou především záložník a kapitán Pavel Zavadil a také brankář Václav Hladký. Ten na podzim v mnoha utkáních svůj tým podržel. Naopak vrásky trenéru Kotalovi, který v průběhu podzimu převzal tým od Ludevíta Grmely, dělá zdravotní stav Pavla Mezlíka. O místo v sestavě pro jaro se bude prát i bývalý znojemský hráč Muamer Avdić.

Průběžné pořadí Tisport ligy - skupina C
PořadíTýmZápasů:Výhry:Prohry:Body: Skóre:
1.Jihlava 22065:1
2.Sigma Olomouc 10100:1
3.1.SC Znojmo10101:4
4.Zbrojovka Brno 00000:0
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies