FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kde trénovali znojemští fotbalisté v Turecku

Kde trénovali znojemští fotbalisté v Turecku L a r a / Z n o j m o - Herní soustředění v Turecku se pomalu ale jistě chýlí ke svému konci. V následujícím článku si můžete přečíst a prohlédnout, kde měla možnost znojemská výprava po celou dobu pobytu trénovat. V Madar Sport Complexu se dokonce hostil některé zápasy během ME do 17 let v roce 2007.

 
 
 

Sportovní manažer Michal Sobota a místě tréninků

Na fotkách je hotelový stadion, vedle kterého je ještě jeden menší. Na obou bychom mohli hrát z fleku ligu. Je to jen další důkaz jaký fenoménem je fotbal a v takovém Turecku to platí dvojnásobně. Pro Turky je fotbal prostě náboženství a nepřipadá absolutně v úvahu, že by někdo dosáhl takového úspěchu jako znojemští fotbalisté postupem do nejvyšší soutěže a neměli kde hrát. To by se v Turecku prostě nestalo nebo by stadion stál hned "následující den". Když s nimi o našem problému mluvíte, tak to prostě nechápou. Turkové jsou prostě do fotbalu neskutečně zamilovaní a v dobrém slova smyslu blázni.

Naši hráči si navíc svými výsledky v přípravě, ale i vystupováním okamžitě získali tamní personál a nejen ten. Po vítězném zápase s Tobolem za námi přišel majitel hotelu Mardan, že když nemáme stadion, tak nám půjčí stadion na ligu. Znojemští fotbalisté tak svému městu ostudu určitě nedělají ani v zahraničí.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies