FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nad Frýdkem-Místkem výhra, ovšem s vykřičníkem

Z n o j m o - Znojmo si sice připsalo další vítězství v přípravě. Výhra nad Frýdkem-Místkem však byla hodně utrápená. Před startem Gambrinus ligy přišlo důrazné varování. Lipina nás v některých fázích hry přehrávala a měla několik šancí včetně neproměněné penalty. Za vše mluví komentář trenér Kalvody jak hodnotí utkání. Odpověď byla jednoslovná. „Špatně“.

 
 
připr. v Únanově, úterý 11.2.2014
1.SC Znojmo FK - Městský FK Frýdek-Místek  1:0  (1:0)
Branky: 42. Crnkić
1.SC Znojmo FK: Drobisz – Helísek, Jonov, Hnaníček (62. Jurić), Mudra (46.Cihlář) – Lacko (46. Liener), Zeba (46. Buchta) – Reljić (46. Gál-Andrezly), Haurdić (62. Stáňa), Crnkić (62. Jarić) – Vašíček (46. Diarrassouba).
Městský FK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Literák, Cigánek (69. Uvíra), Žídek (46. Palko) – Talián (46. Mozol), Vašenda, Zapalač, Schroner – Staško (73. Coufal), H. Prokeš (64. Milunović).

Komentář k zápasu

Už první minuty utkání ukázaly, že tohle rozhodně nebude zápas Znojma. Trenér Kalvoda co chvíli své svěřence napomínal a udílel pokyny. Našemu týmu nevycházela kombinace a soupeř se prezentoval větší bojovností a elánem. Přesto byla první šance na straně Znojma. Haurdić se od pravé lajny snažil míč umístit do prázdné brány, ale těsně minul.

Dal už to ale tak veselé nebylo. Frýdek v útoku hodně zlobil a svým bývalým spoluhráčům dával zabrat Zapalač, který byl při střelecké chuti. V 15. minutě skončila jeho svižná střela nad břevnem. V utkání to pak zkoušel ještě několikrát a Drobisz se musel mít na pozoru. Znojmo kontrovalo Crnkićem, který však v gól neproměnil svůj samostatný úprk na bránu a Prepsl si mohl připsat úspěšný zákrok.

Ani ve 22. minutě se skóre neměnilo. Zapalač našel centrem na zadní tyči před bránou úplně volného Taliána. Ten však v tutové šanci hlavičkoval pouze nad. Hlavou to zkoušel i o pár chvil později Staško, ale jeho rybička mířila těsně vedle brány. Frýdek byl lepším týmem, ale udeřilo na druhé straně. Vašíček ještě na brankáři Prepslovi ztroskotal, Nermin Crnkić se ale tři minuty před přestávkou z dorážky nemýlil.

Ve druhé půli oba týmy své sestavy prostřídaly, přičemž více změn jsem registrovali na straně Znojma. V 51. minutě se po zblokované střele Diarrassouby dostal do šance Crnkić. Střelou z levé stany ale minul vzdálenější tyč. To bylo ze strany Znojma ale prakticky vše. Lipina měla velmi dobrou šanci na srovnání v 60. minutě, kdy zahrávala po faulu Yonova na Staška ve vápně penaltu. Prokeše ale vychytal Drobisz a skóre se tak neměnilo.

Nějaké vyložené gólové příležitostí už v dalším průběhu zápasu k vidění nebyly. Frýdek se snažil o vyrovnání a měl poziční převahu, až na pár závarů ve vápně ale Znojmo neohrozil. Přesto mohl být druholigový nováček spokojený, což naopak neplatilo o našem týmu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies