FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nominace 1.SC v anketě Nejúspěšnější sportovec roku Znojemska

Nominace 1.SC v anketě Nejúspěšnější sportovec roku Znojemska Z n o j m o - V již tradiční anketě, jejímž partnerem je Znojemský deník Rovnost, se 1.SC nachází v nominacích hned ve třech kategoriích. V jednotlivcích je to brankář Vlastimil Hrubý, v mládeži Petr Kirschner a v kolektivech pak A-tým 1.SC Znojmo. Svými hlasy můžete podpořit kandidáty i vy.

 
 
 
NOMINACE
Brankář Vlastimil Hrubý patří mezi opory týmu a svými výkony přispěl k vítězství ve FNL a postupu do Gambrinus ligy. V minulé sezóně se s 16 čistými konty stal králem druholigových brankářů a v červenci se konečně dočkal svého vysněného debutu v první lize. Za podzim stihl nasbírat čtyři čistá konta, což je vzhledem k faktu, že je Znojmo nováček, skvělá statistika. Vlastimil tak může vylepšit své druhé místo v anketě o Nejúspěšnější sportovce za rok 2011.
KATEGORIE JEDNOTLIVCI
Petr Kirschner zažil skvělý podzim. Stal se nejlepším střelcem juniorky v první části sezóny a výborná forma mu vynesla i nominaci do české reprezentace do 18 let. Petr si tak připsal první starty v národním dresu. Objevil se i v několika případech na lavičce náhradníků v A-týmu v Gambrinus lize. Na svůj start v nejvyšší soutěži si ale ještě bude muset počkat. Vše má ale před sebou, vždyť mu teprve v březnu bude osmnáct let.
KATEGORIE MLÁDEŽ
Bezpochyby největší šanci na první místo ve své kategorii má A-tým 1.SC Znojmo FK. Těžko najít v historii našeho klubu úspěšnější sezónu. Svěřenci trenéra Kalvody ovládli premiérově Fotbalovou národní ligu a vybojovali si historický postup do Gambrinus ligy. Před sezónou bylo Znojmo pasováno na jasného sestupujícího, ale po podzimu si drží i navzdory azylu v Brně na skvělém desátém místě.
KATEGORIE KOLEKTIVY

PODROBNĚJŠÍ INFORMACE O ANKETĚ A HLASOVÁNÍ NAJDETE ZDE.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies