FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Znojmo čeká na úvod jara neoblíbený soupeř - Jihlava

Znojmo čeká na úvod jara neoblíbený soupeř - Jihlava Z n o j m o - Jarní část Gambrinus ligy začíná pro Znojmo proti soupeři, na kterého rozhodně nemá dobré vzpomínky. Posledních pět mistrovských zápasů s Jihlavou včetně druhé ligy mluví za vše - čtyři prohry, jedna výhra a skóre 1:12. Na podzim navíc náš tým utržil v Jihlavě prohru 0:4. Každý zápas však začíná od nuly a svěřenci trenéra Kalvody budou chtít v sobotu od 14:00 vkročit do jara pravou nohou.

 
 
 

CÍL JE JASNÝ, ZÁCHRANA! - FC VYSOČINA JIHLAVA

Jihlavští na podzim nenavázali na loňskou sezónu, kdy se jim poměrně dařilo a přezimovali na třinácté pozici o bod před posledními Bohemians 1905. Situace ale mohla být daleko horší, kdyby Vysočina nevyhrála poslední utkání byla by na šestnáctém místě. Situace před Slováckem tedy nebyla příznivá a vedení se rozhodlo odvolat trenéra Komňackého, toho nahradil bývalý reprezentační kouč Petr Rada a proti Slovácku uspěl. Jeho cíl se ale samozřejmě netýkal jen jednoho utkání, tím bude na jaře rychlý posun do klidného středu tabulky.

1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava
Sobota 22.2.2013 (14:00 hod. - Brno, Srbská)

Třináctý celek tabulky měl na podzim velké problémy především se hrou na hřištích soupeřů. Pouhý bod mluví naprosto za vše. Zachraňovat situaci tak musela Jihlava doma. Vysočina však věří, že se jí podaří prolomit nepříjemnou venkovní sérii právě v Brně, kde mají azyl znojemští fotbalisté. „Čeká nás velká bitva, do které půjdou oba týmy s cílem získat tři body. Dnes v Jihlavě absolvujeme trénink a poté vyrážíme na předzápasové soustředění. Věřím, že na zápas budeme dobře připravení, správně vyhecovaní a všichni uděláme maximum pro vítězství,“ burcuje Denis Harba na oficiálních stránkách jihlavského klubu.

Delegace rozhodčích
Jech - Paták, Ratajová - Marek

Kádr Jihlavy přes zimu nedoznal nějakých výraznějších změn. Vysočina posílila o Vladimíra Kukoľa z Myjavy a Michala Vepřeka z Olomouce. Z hostování se pak například vrátil kanonýr Muris Mesanović, který vstřelil v Tipsport lize Znojmu hattrick. Tradičními oporami jinak budou samozřejmě brankář Jaromír Blažek, v poli pak Lukáš Masopust a Haris Harba. V přípravě se svěřencům trenéra Rady dařilo velmi solidně. Zaznamenali pouze jedinou prohru v semifinále Tipsport ligy s Baníkem Ostrava.

Trenéři před utkáním

LEOŠ KALVODA (ZNOJMO) - Jihlava stále produkuje tu svoji hru. Má velmi nebezpečné brejky, nesmíme hrát tedy nějaký naivní fotbal, abychom ji do nich pouštěli. Na krajích jsou velmi rychlí Kukol a pokud bude hrát, jelikož byl zraněný, tak i Masopust. Navíc musíme přičíst nepříjemné standardní situace zahrávané Kolouškem. Nesmím také zapomenout na nebezpečné Jungra s Harbou.

PETR RADA (JIHLAVA) - V lize Znojmo ukázalo, že je velice nepříjemný soupeř. Na druhou stranu, my tam jedeme bodovat. Soupeř nemá vyloženě domácí prostředí, v Brně však odehrál několik kvalitních utkání. Hlavně v závěru podzimu odváděl dobré výkony. (zdroj: Michal Boček/jihlavske-listy.cz)

NA PODZIM

FC Vysočina Jihlava - 1.SC Znojmo FK 4:0 (2:0)
Branky: 9. Tlustý, 24. Marek, 74. Jungr, 90. Harba.

FC Vysočina Jihlava: Blažek – Marek, Šourek, Kopic, Tlustý – Masopust, Koloušek (89. Karlík), Jungr, Jánoš, Vaculík (81. Přeučil) – Šimonek (62. Harba) Trenér: František Komňacký.

1.SC Znojmo FK: Hrubý – Helísek, Yonov (K), Hnaníček, Mudra – Lacko (51.Zeba), Nepožitek, Buchta, Okleštěk (77.Tomeček) – Heinz (67.Hrošovský), Vašíček. Trenér: Leoš Kalvoda.

Stěžejní hráči soupeře

Jaromír Blažek Haris Harba Lukáš Masopust Petr Tlustý
3
Čistá konta
5
Góly
3
Góly
1261
Odehrané minuty

Porovnání týmů

10. místo v tabulce 17 bodů
18:23 skóre 1, 13 gólů na zápas
4 čistá konta 44 žlutých karet
1 červená karta 10 bodů doma
13. místo v tabulce 15 bodů
21:31 skóre 1, 31 gólů na zápas
3 čistá konta 32 žlutých karet
3 červené karty 1 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies