FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vlastimil Hrubý v ideální sestavě 17. kola!

Vlastimil Hrubý v ideální sestavě 17. kola! Sedmnácté kolo Gambrinus ligy už je minulostí a my se můžeme podívat, jak si dle médií vedli naši fotbalisté v utkání s Jihlavou. Ze všech vyčníval brankář Vlastimil Hrubý, který vychytal pátou nulu v sezóně a dostal se do sestavy kola v rámci All Stars Media se čtyřmi nominacemi.

 
 
 

Vlastimil Hrubý si připsal ze znojemských hráčů po utkání s Jihlavou největší dílčí úspěch, když se dostal do sestavy kola a Deník Sport ho vyhlásil i mužem utkání. Může za to i parádní zákrok, kterým se náš brankář prezentoval v poslední minutě a zachránil tak bod.

All Stars Media 17. kola Gambrinus ligy: Hrubý (Znojmo, 4 nominace) - Kadeřábek (Sparta, 6), Svozil (Olomouc, 4), Costa (Sparta, 8) - Zahradníček (Olomouc, 9), M. Jarolím (Liberec, 5), D. Jarolím (Mladá Boleslav, 7), Mareš (Dukla, 5) - Depetris (Olomouc, 9), Lafata (Sparta, 9), Tecl (Plzeň, 7).

Další znojemští hráči už se do ideálního výběru nedostali. V nominaci LFA na sestavu kola podle fanoušků, se však oficiálního webu gambrinusliga.cz dostal David Helísek. Zajímavostí jistě je, že se v nominaci zapomnělo právě na Vlastimila Hrubého. Místo něj je na výběr z tria brankářů - Blažek, Hruška, Vaclík. Vynechat brankáře kola podle médii je tak rozhodně zajímavé. Nicméně pro Davida Helíska můžete hlasovat zde..

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies