FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

O první jarní výhru se pokusí juniorka proti Slovácku

O první jarní výhru se pokusí juniorka proti Slovácku Z n o j m o - Již ke třetímu jarnímu domácímu utkání nastoupí naše juniorka v pondělí v Jevišovicích. Na zdejší umělé trávě se střetne od 15:00 s týmem Slovácku. Svěřenci trenéra Tibora Dudy zatím čekají na první jarní výhru, kterou by samozřejmě rádi urvali právě proti pondělnímu soupeři. Přijďte naše mladíky povzbudit!

 
 
 

Juniorka Slovácka začala na jaře velmi dobře a ze tří úvodních utkání brala plný počet bodů Poradila si s Mladou Boleslaví, Jabloncem i Třincem. Prohra přišla až v minulém kole s Příbramí, která také disponuje velice dobrou formou. V tabulce je tak Slovácko na jedenácté pozici se ziskem 39. bodů a na hřištích soupeřů doposud dokázalo posbírat rovných dvanáct bodů.

1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko
Sobota 24.3.2014 (15:00 hod. - Jevišovice)

Náš tým na první jarní výhru čeká. Výrazně omlazený tým si na sebe ještě zvyká. V minulých zápasech do hry zasáhli i hráči ročníku 97! A byť jsou vidět ve hře velmi dobré náznaky, na tři body to zatím nestačilo. Jediným jarním bodem tak zůstává domácí remíza s Třincem. Na tabulkové pozici se toho ale moc nemění. Znojmo je šestnácté a na svém kontě má 26. bodů. Na patnácté Bohemians už však ztrácí čtyři body.

Porovnání týmů

26 bodů 16 místo v tabulce
41:61 skóre
14 bodů doma
39 bodů 11. místo v tabulce
33:36 skóre
14 bodů venku
 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies