FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Klub vypravuje autobusy na utkání se Zbrojovkou!

Klub vypravuje autobusy na utkání se Zbrojovkou! I na další domácí utkání Gambrinus ligy proti Zbrojovce Brno klub zajistil ve spolupráci s autodopravcem TUNKA autobusovou dopravu. Podle zájmu bude vypraven určitý počet autobusů. Cena zůstává stejná jako v předešlých případech. Více o rezervacích a ostatní info již v článku.

 
 
 

Cena autobusové dopravy na utkání se Zbrojovkou Brno bude stejná jako v ostatních případech, tedy 100 kč. Platit se bude přímo na místě odjezdu (pneuservis Kárník 13:45). Už nyní si ale můžete v autobusu rezervovat místa. Osoby s rezervací budou mít přednost! Radíme, tedy raději dopředu rezervovat místo a nic neriskovat. Rezervace budou probíhat v CASINU KRUH na ul. 17. listopadu ve Znojmě. Zde si také v předprodeji můžete koupit zvýhodněné vstupné na hlavní krytou tribunu také za 100 kč.

V případě naplnění autobusu přímo ve Znojmě pojede výprava přímo do Brna. Případný další autobus už pojede po klasické trase (Znojmo, Tasovice, Křídlůvky, Hrádek, Dyjákovice, Hrušovany, Brno)

ODJEZD: Neděle 6. dubna 13:45 od pneuservisu Kárník
REZERVACE: CASINO KRUH ul. 17. listopadu
CENA: 100 kč, platba až na místě odjezdu

Info o vstupenkách na Brno. Vytvořme atmosféru na hlavní tribuně!

Se Zbrojovkou v neděli v 16:00!

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies
×
Odehrané v 15:00 |
1.SC Znojmo FK
FK Blansko