FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Peter Gál-Andrezly: Škoda výsledku, mohl to být určitě krásnější debut

Peter Gál-Andrezly: Škoda výsledku, mohl to být určitě krásnější debut P r a h a - První minuty v Gambrinus lize by si nebýt zranění připsal určitě dříve, takhle je první start v české nejvyšší fotbalové lize vyšel proti Spartě Praha. Peter Gál-Andrezly naskočil do zápasu jako střídající hráč a společně se svými spoluhráči se snažil zkorigovat nepříznivý vývoj utkání. Stejně jako jeho týmoví parťáci, ani on nebyl po konečném hvizdu spokojený.

 
 
 

Zažít debut v Gambrinus lize na Spartě to není zrovna špatné?
Jsem rád za každou šanci a minutu na hřišti. Škoda, že to tak dopadlo, mohl to být určitě krásnější debut, kdybychom získali nějaký bod. Jeli bychom domů určitě daleko šťastnější. Takto jsem trochu zklamaný.

Ty jsi nastoupil do zápasu jako střídající hráč ve druhé půli, v té jsme museli dotahovat náskok soupeře.
Ve druhé půli už to bylo takové otevřené, chtěli jsme vstřelit nějaký gól a tlačili jsme se trochu více do útoku. Bohužel jsme z kraje druhé půle dostali druhý gól, i potom jsme se snažili vstřelit kontaktní branku, ale opět přišlo inkasování.

Po utkání jsme se spolu bavili a ty jsi říkal, že jednu situaci v závěru utkání si mohl vyřešit i lépe. Popiš čtenářům, o co šlo.
Otočil jsem se s míčem k bráně a přede mnou stál obránce, hodil jsem si balón na pravačku. Mohl jsem i vystřelit, ale zaváhal jsem. Navíc na mě Pepa (Josef Hnaníček pozn. red.) zakřičel, že je volný, tak jsem mu to přihrál, ale střela mu nesedla. Škoda té šance, mohl jsem to řešit i individuálně.

Trenér Kalvoda viděl jeden ze zlomových momentů v tom, že jsme inkasovali gól do šatny. Souhlasíš?
Pokud bychom nedostali gól do šatny, mohlo být utkání úplně jiné. V podstatě jsme úspěšné odolávali Spartě skoro celou první půli. Škoda, že jsme neudrželi do přestávky vyrovnaný stav, mohl to být v druhé půli jiný zápas a mohli jsme si možná odvézt i nějaký bod.

V utkání bylo vidět několik tvrdých soubojů. Sparta hrála velmi důrazně. Jak jsi se s tím vyrovnával?
Já jsem měl hlavně problém s centrovanými míči. Všechno mi šlo na hlavu a většinu těch soubojů jsem kvůli výšce prohrával. Hlavně tyto souboje jsem tak nezvládal.

Hrál jsi sice jen pár minut. Můžeš porovnat Corgoň a Gambrinus ligy. Pokus se alespoň trochu nastínit.
Nepřišlo mi to nějak výrazně v tempu a rychlosti odlišné od Corgoň ligy.

V neděli nás čeká Zbrojovka Brno. Což bude velmi důležitý záchranářský souboj. Dá se to tohoto duelu třeba vzít něco pozitivního ze zápasu se Spartou?
Proti Spartě mi trochu přišlo, že jsme jako tým špatně bránili. Byli jsem strašně roztahaní. Doufám, že proti Zbrojovce to bude jiné a tento aspekt hry zlepšíme, vyjdou nám nějaké akce a vyhrajeme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies