FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Zvláště starším mládežnickým kategoriím se o víkendu velmi dařilo

Z n o j m o - Velmi dobrý víkend prožili především starší mládežnické kategorie, jak už také napovídá nadpis. Ve svých domácích zápasech nezaváhala U19, U17, ani U16. Pro U17 to byla teprve druhá výhra v sezóně, o to je výsledek nad Kroměříží cennější. Ostatní kategorii čekaly teprve první zápasy jara. Ve Vyškově se nakonec povedlo uhrát bod pouze U15.

 
 
 

U19

17. kolo / 1.SC Znojmo FK - HFK Olomouc 1:0 (0:0)
Branky Znojma: Nehyba, Pokorný

1.SC Znojmo FK: Bula - Kunst, Hrazdílek (46. Pokorný, 73. Kolegar), Slavík, Šálek - Nehyba - Janák, Vala (77. Borovec), Le Minh, Uchenna - Bogner

Znojmo pokračuje v dobrém vstupu do jarní části soutěže. Na umělé trávě v Jevišovicích si totiž poradilo i s HFK Olomouc. Náš tým v zápase dominoval hlavně po kombinační stránce a zaslouženě zvítězil 3:0 V tabulce patří Znojmu skvělé páté místo a v tabulce doma pak zaujímá náš tým dokonce třetí pozici.

Trenér Znojma Róbert Kafka - Velice dobré utkání z naší strany. Kombinačně jsme dominovali a všichni hráči zahráli dobré utkání. Zápas jsme vyhráli zcela zaslouženě.


U17

21. kolo / 1.SC Znojmo FK - Kroměříž 3:1 (2:0)
Branky Znojma: Fukal, Landšperský, Ondrák

1.SC Znojmo FK: Jaroš - Tofl, Hříbek, Dobrovolný, Macan - Tuza (63. Halkoci), Ondrák, Kříž J. (78. Šmíd), Flachs - Landšperský, Fukal (80. Müller)

Sedmnáctka se po dlouhé čekání dočkala druhého vítězství v sezóně. V domácím prostředí na ČAFCE zdolala Kroměříž 3:1, a to především díky dobrému vstup do utkání. Znojmo se tak dotáhlo na soupeře před ním a udělalo důležitý krok k tomu, aby se odpoutalo od dna tabulky.

Trenér Znojma Miroslav Paul - Výborně jsme vstoupili do utkání, v osmé minutě jsme vedli již 2:0. První půli jsme až na posledních pět minut, kdy soupeř dal břevno a několikrát zahrozil kontrolovali. Po přestávce jsme k navýšení skóre měli hodně možností, ale místo branky na 3:0 nám soupeř snížil a my se museli rvát o výsledek až do poslední minuty, kdy jsme vstřelili i třetí gól. Poctivým výkonem jsme si dnes tři body zasloužili, ale je potřeba na tento výkon navázat i v dalších utkáních.


U16

21. kolo / 1.SC Znojmo FK - Kroměříž 2:0 (0:0)
Branky Znojma: Bastl, Procházka

1.SC Znojmo FK:Trmal - Kulíšek, Švejda, Dufek, Tóth - Foist (71. Bálka), Šmíd, Procházka, Švejkar - Bastl, Vávra (41. Jordán)

Úspěšné tažení starších mládežnických kategorii završila šestnáctka. Ta dokázala navázat na výhru svých starších kolegů, a také si poradila s Kroměříží. Rozhodnutí padlo až ve druhé půli, v té první se hrálo bez branek.

Trenér Znojma Miroslav Steinhauser - V první půli byl soupeř lepší a měl územní převahu. My jsme se nedostali vůbec do hry. Po přestávce jsme hru zlepšili v vsítili branku. Po vstřeleném gólu jsme byli lepším mužstvem a zaslouženě jsme vyhráli.


U15

19. kolo / Vyškov - 1.SC Znojmo FK 2:2 (1:1)
Branky Znojma: Moravec, Švarc

1.SC Znojmo FK: Valenta - Blažíček (47. Kochan), Kormoš, Novotný, Rehberger - Čech (36. Škarka), Moravec, Burda, Novák (65. Pacula) - Švarc, Bořil

Velmi cenný výsledek si Znojmo odvezlo z tabulce výše postavené Vyškova, který byl v utkání favoritem. Bojovným výkonem se však náš tým zasloužil o remízu. V tabulce mu patří sedmé místo.

Trenér Znojma Václav Dvořák - Proti tak kvalitnímu soupeři, jakým je Vyškov jsme se prezentovali dobrým, bojovným, ale hlavně kolektivním výkonem. Zisk bodu je pro nás úspěchem a motivací do další práce. Hráčům chci za výkon poděkovat


U14

19. kolo / Vyškov - 1.SC Znojmo FK 2:1 (1:1)
Branka Znojma: Veselý pen.

1.SC Znojmo FK: Novotný - Slabý, Bohdálek, Pacula, Sivera (40. Beneš) - Šimka (50. Tóth) - Veselý, Dolejší, Koćhan, Stupár - Merhaut

Smolný zápas prožilo Znojmo ve Vyškově a doplatilo na neproměňování šancí, což ho také nakonec stálo všechny bod. Branku se nakonec podařilo vsítit až Veselému z pokutového kopu.

Trenér Znojma Libor Palička - Zápas ovlivnil už začátek, kdy jsme v prvních minutách měli několik vyložených šancí, které jsme neproměnili a soupeř nás z první vážnější akce potrestal. Za stavu 1:1 a po celou druhou půli jsme byli lepším týmem, ale opět jsme neproměnili šance a domácí v závěru rozhodli ze standardní situace.


U13

19. kolo / Vyškov - 1.SC Znojmo FK 10:8
Branky Znojma: Kaššai 3, Štancl, Cabák, Bohatý, Šimeček, Neumann

1.SC Znojmo FK: Šnepfenberg, Ferenci, Polepil - Pospíšil O., Ošťádal, Fousek, Neumann, Novák, Pospíšil V., Šimeček, Vespalec, Bohatý, Bauer, Turek, Citterberg, Cabák, Štancl, Gold, Kaššai

Nepovedené začátky obou poločasů stály Znojmo lepší výsledek. Po velké přestřelce z toho nakonec byla těsná prohra. Náš tým měl především problém z uhlídáním vyškovského Bikara, který vstřelil šest branek.

Trenér Znojma Miroslav Turek - Nezvládli jsme začátky obou poločasů. Bohužel hráči nedodržovali taktické pokyny a neuhlídali klíčového hráče soupeře, který zařídil většinu branek Vyškova.


U12

19. kolo / Vyškov - 1.SC Znojmo FK 14:5
Branky Znojma: Tumumrbaatar 3, Bojanovský, Prodělal

1.SC Znojmo FK: Ferenci, Polepil - Kašpárek, Auer, Morong, Vašina, Tumurbaatar, Štancl, Janík, Ondra, Hřebabecký, Vlček, Špaček, Gold, Čížek, Prodělal, Bojanovský

Ve Vyškově se nevedlo výsledkově ani čtrnáctce, která nakonec podlehla soupeři jasným rozdílem Trenér Znojma Jiří Kotlán nebyl s přístupem svých svěřenců k utkání spokojený viz. hodnocení trenéra.

Trenér Znojma Jiří Kotlán -Utkání jsme odflákli, podali jsme bojácný výkon, bez nasazení, bojovnosti a chuti se o výsledek porvat. V dnešním zápase snesli přísnější měřítko jen Janík, Gold a Tumurbaatar. Do dalších utkání je potřeba, aby se každý jednotlivec zamyslel nad svým výkonem, zda odevzdává vše pro celý kolektiv.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies
×
Odehrané v 15:00 |
1.SC Znojmo FK
FK Blansko